Friday, March 28, 2008

..::: HaRi KrAf 2008:::..





Pak Lah nak merasmikan...

Mantan turut serta Datuk Seri Utama Rais Yatim
Perasmian..

Anugerah kpd Tokoh Kraf





Ketibaan Pak Lah


Mahathir Lokman pengacara majlis..


Menteri baru berucap untuk kali pertamanya semenjak memegang jawatan barunya... Datuk Shafie Afdal


KOir







Pak lah melawat tapak jualan



produk kayu... hisan dinding




bahan natural ....





basikal mini ni dibuat dr akar kayu tau.. sgt cute


kotak tisu dr hasil kayu dan rotan
pearl dari Sabah
kebaya sulaman kerawang
Batik Malaysia.. cantik2... akupun lum shopping lagi....







pasu-pasu n tempayan



labu sayong


Lampu hiasan ( lantern) buat drpd tempurung.. cantik ni ala2 klasik kan
hehee.. aku lerr sblum g keje.. :P

* Sorry Gambo kurang clear... ada masa attach yg lain lak...



Hari Kraf ni Acara tahunan krftgn M'sia... Masa ni semua usahawan kraf 1 Malaysia yg berdaftar akan turun pdg mcm karnival pesta kraf la.. sgt unik hasil kerjatgn diorg ni.. sory lerr gambo2 yg ada tak berape clear tp boleh la kawan2 bloggers ku tatap skit2... tak dapat na tulis panjang2 minggu bz sket n bdan pun penat.. apapun tgk2 la dulu pic yg ada ni.. Semua di jemput hadir ke hari kraf di jln Conlay.. kawan2 ku yg keje gomen tu leh ler cari baju batik masa ni.... heheheh.. Sape yg berminat tu leh la dtg ke Jalan Conlay yerr... start 27 Mac - 7 April dari 9 pagi hingga 8 malam... dtg lerrr beramai2... :)

8 bebelan kawanku:

rizal said...

wah..banyak gambo..baguih baguih... bukan main sakan shopping baju batik sampai 3 pasang.. hehehe

terkejut hamba bila scroll scroll ke bawah, last sekali ada gamber puan puteri rupanya...

:P

ida.. said...

hehhehe.. nanti i nak promote tunjuk baju batik i yg cun tu...hehehheh

*SiRibenMerah said...

alamak..
besh kan kalo dpt shopping..
fuhyooooo..
menjeles neh..
hiksssss =)

ida.. said...

iyra meh la datang.. best mcm2 ada...

Aleeya said...

canteknya brg dari kayu dan rotan tuh

haja said...

wahhhh...bnyk nye jualan...sgt suka ok..nak2 batikkkkkkkkk

ida.. said...

leya mai la dtg tengok mesti tershopping punya...

haja.. mehla beli batik... leh paki hari khamis.. hehehhe

didi said...

apa kaitan gambar bawah sekali tu dgn hari Kraf Kebangsaan? mcm mengganggu story jer..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah