Thursday, April 17, 2008

HappY biRthday to me..!!!


Tanggal 17 April lalu ulangtahun hari Lahirku... 10.30 pg lahirla aku ke dunia ni.. sebabtu aku ni ceria je orgnya org kata kalo lahir waktu pagi.(ye ye je).. tima kasih sgt kat mak melahirkan.. love u so much... diam tak diam dah nak dekat tua gak rupanya.. tahun ni 1st time dpt sambut birthday ngan hubby. Tahun lepas amat sedih aku terpaka sambut birthday tanpa org2 tersayang disisi.. masa tu kena keje out station kat jakarta...

Pic ni mak simpan sempat aku scan.. masa ni umur baru setahun 8 bulan . montel jerk.. hahha.. cute jugak.. org kata byk ikut muka abah.. sampai skrg pun kalo jalan ngan abah org akan kata cam adik beradik...

Suprise from my hubby.. kul 1 pg tiup lilin.. haha.. anyway thanx so much honey... walopun ada sedikit terkilan.. kek tu tak bertulis disebabkan dia balik lewat kedai kek tu dah nak tutup, then org kedai tu kata dia tak leh nak tulis dah.. cehhh kuang asam tul.. kalo dah customer nak tu buat je la.. hampeh tul.. tp apapun i appreciate usaha my hubby tu.. thanx honey...balik tu siapla dia cucuk kan lilin suh tiup tp jgnla cucuk semua penuh atas tu kalo ikut umur n jumlah lilin tu.. hehehe (rahsia no)..

Hari tu dpt byk birthday wishes dr family (mak pg2 dah call..terharunya..dia kata balik kg nanti dia nak buat gak majlis mkn2 kuarga- best2)...kawan2- kawan2 blogger, kawan fster, kwn2 opis, kwn2 uitm n semuala.. korang mmg best.. dr student2 ku juga.. cayang korang...

Pagi tu aku buat jamuan kesyukuran skit makan pulut kuning dgn ayam kari, kuih muih skit kat opis.. sponsor by hubby... hehe.. sekali sekala sonok gak .. alhamdulillah semua dpt merasa. lebih dr 40 org gak makan. Selain tu dpt gak mengeratkan silaturrahim antara semua.. yerla kdg2 nama je 1 tempat keje tp nak jumpa pun susah.. masing-masing bz dgn hal msg2 kan..thanx kawan2 sudi meraikan...



kawan2ku noksss sedang bergumbira... hihihi

Menu ptg tu.. Laksa kelantan (laksam)

pd sebelah ptg lak ada makan2 laksa kelantan (laksam)...(best2 tgk encik rizal jgk dpt join the makan2)..heheh. korang arini layan makan laaa... alhamdulillah rezki di hari lahir ku... semoga Allah memurahkan rezki, memanjangkan usia, dan kebahagian kuargaku.. amin....

10 bebelan kawanku:

rizal said...

huhuhu...
sedap sedap..laksam sedap...kari ayam pun sedap..sampai abang rizal dan jan siap puji2 lepas dah beberapa jam. keenakan rasa, serta kelumbutan ayam begitu terasa. ramuan rempah terasa diserapi ke daging ayam yang enak.. tidak pekat dan tidak cair.. sesuai menjadikan hidangan pagi satu pelengkap yang indah

weiiii mana aci, nak royalti...
gambar main snap..

amboi..tuu check nak cakap, bersyukur inick rizal makan sebab dah tak jadi anti-sosial kaaa?

kekekeke :P mekasih n hepi belated birthday..

tunggu yerr.. i ll get you something.. and that should come as a surpise..hehehe :P

ida.. said...

heheh thanx kat u sudi gak join my makan2 day heheee. mana de cakp anti sosial tu.. cuma ida tau hari tu hari yg melegakan 1 perkara bg a. rizal.. u nampak happy n ceria je haritu.. hehhe. alhamdulillah...

suprise... eeeeeee jgn bg gambo hantu ek.. u tu bukan leh caya...huhuuhuhu

hOtMaMa said...

Hi Ida..!
Hepi besday to u ya... wah gitew bukan main meriah lg Ida punya besday nih...

ida.. said...

hi mama..tq yerr.. hihi.. buat kecik2 je ma..:)

rizal said...

nii... che' marah nii..gambo makin besar... ni kena mintak extra royalti...kekekeke

ida.. said...

hehhehe soryyy brother.. i baru jumpa gambo yg paling meriah.. heheheh

umie@kakyong said...

IDA,
Belum terlewat nak wish hepi bezdy... semoga di panjangkan usia dan di murahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan harian... insyaalah...
erm,,, mmg sedap tgk meno semua tu....

ida.. said...

kak umie.. thanx so much yerrr.. cayang kak umie..

Aleeya said...

HAPPY BELATED BESDAY..tapi dah wish awal2 sehari sebelum aritu kan hehe

moga usia dipanjangkan allah lagi
kekal bahagia bersama hubby ke akhir hayat
dikurniakan kesihatan yg baik selalu
dan dpt baby he he..aminnnn

ida.. said...

aminnnn leya... semoga doa teman2 ku di makbulkan allah untukku .. tima kasih semua... amin....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah