Tuesday, April 15, 2008

Mount Kiara....

Ni ler antara aksinya bila dah dapat pegi bukit Kiara tu.. kalo nak ikutkan every week.. huh kekadang bosan gak tinggal sorg.. tp takpe la hobi dia pasal.. yang penting selepas dr itu wajib lerr membawak diriku ini pergi bershopping atau berjalan2.. heheh.. biasa nya dia akan training start kul 8.30 until 1 tghari takpun lebih dr tu.. kalo lambat kenala dgr bunyi bom meletup kat umah tu ek... hehehehheheh 2 minggu lg ada competition so this month dia selalu lerr g training.. huhuhuuu.. dulu rajin la ikut kayuh.. tp disebabkan keadaan tak mengizinkan tak kuasa la den nak ikut.. hihi
dah penat la tuuuu...

Ni la gaknya selalu aksi dia.. patutla selalu balik sakit situ sakit sini.... tu blom yg cedera parah aritu jatoh.. tak serikkk...huhu
kemain eksyen gayanya.. heheh.. kalo ku usik skit basikal tu ... huh sanggup buat apa saje janji jgn usik baby dia tu...(bab ni aku suka kaco)




tgk ni brg kesayangan depan muka pintu .... takleh nak alihhh..... cehhhh



Semua geng ride tak kira muda ke tua kalo dah minat takleh nak kata...


Thanx sos from waloska

4 bebelan kawanku:

*SiRibenMerah said...

wahaha..
cam menareks je aktiviti itu..
kalo pegi join lagik ajak le I same..
nk nyelittt.. tapi x de beskal ar.. huhuhu =P

ida.. said...

best iyra.. tp penat n adventure.. brape kali ida jatuh lutut berdarah ..huhu comot lutut dahhh... meh ler join...

rizal said...

wah...

akhirnya, you bermadu jugak yerr
hehehe..madu dgn basikal..

nampak mcm best tempat hutan tuuu

:)

ida.. said...

basikal tu mmg bebetul madu i...musuh ketat tau... asik2 basikal..eeeee geram

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah