Friday, May 16, 2008

Pekena Satay Kajang



Last nite..... dah kul 9.30.. terasa sgt nak makan satay kajang.. bukan mengidam tau.. tp teringat kakak kat opis citer.. aduhai.. sejak dia citer asikla teringat nak makan satay kajang.. lg pun last makan pun dulu masa mak dtg kitorg gi reramai ngan cousin skali kat kajang... maka kul 9.30 tu hubby yg baru tido2 ayam di kejutkan ajak makan satay.. sib baik mood dia ok.. dia kata jom lerr. so carila satay kajang yg terdekat.. Kat taman Melati.. yg tu kira branch baru.. berderet ngan kedai ulik mayang nasi dagang shiela rusli dulu... boleh tahan gak ramai org kat situ... order taklah byk sgt sebab 2 org makan kan.. dahla mlm2.. bahaya mkn over .. rosak plan diet nanti. hehhehe..apalagi layannnnnnnnnnnnnn


Nyum...nyummmmm

7 bebelan kawanku:

rizal said...

Wah, semenjak akhir-akhir ni, blog ni penuh dengan acara makan2.

hehe, adakah itu acara makan hasil dari sentuhan jackpot..kui kui kui..

makan jgn tak makan..dah makan jgn lupa makan phto fiber yerr.. :)

ida.. said...
This comment has been removed by the author.
ida.. said...

Bukan Jankpotla.. rezki dr Allah.. hehehhe...

makan.. makan... makan.. pastu buang ngan phyto.. hihi

*SiRibenMerah said...

perghhhh..
shedap tuh mkn sate kajang.. udah lama x pekena sate kajang..

ahaks =P

*asyik mkn je neh.. dagemok ke blom?? ke ada isi ape2? *

lariiiiiiiiiiiiii=P

ida.. said...

hahahha iyra.. tu la.. mcm mengidam je kan.. tp isi apa2 tu takde.. isi bahan buangan je ada.. hihi

Aleeya said...

Satay mmg sodap
dari aritu teringin nakmkn tak sempat2 lagi nak mencarik satay..

ida.. said...

leya... gi try makan kat satay kanjang.. dah sekali pasti nak lg.. heheh

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah