Friday, May 16, 2008

Selamat Hari Guru.. 16 Mei

Selamat Hari guru pada semua guru-guru yang penah mengajarku.. Jasamu tak terbalas dan hanya doa untuk semua semuga kalian sihat , murah rezki dan sentiasa dilindungi allah s.w.t hendaknya... Kat opis td pun ramai student wish gak kat aku.. yerla.. job aku kategori tu gak kan.. nama je lain skit.. hihiiii.. apapun good luck to all my student yg x lama lg nak final assessment... selamat la korg tak tidur malam.. hihihiiii.. huhuuuuu...

6 bebelan kawanku:

rizal said...

Selamat hari guru juga kepada puan..

Selamat menjadi che gu yang garang yerr :P

ida.. said...

hahahhaha.. tau takpe.. anyway tq Cikgu rizal juga... khekhekhe

*SiRibenMerah said...

haha.. nightmare buat students itu..


selamat hari guru =)

ida.. said...

tq iyra.. hehhe

Aleeya said...

selamat ari guru gak kat ida ..dan semua guru serta semua pendidik dlm donia neh he he

ida.. said...

hehehe tq leya....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah