Friday, May 9, 2008

TAG AGAIN : KoLekSi....

Balik keje td datang la mood nak mengemas... bila kemas-kemas rak kasut teringat lak tag dari leya... apalagi dapat la idea nak jawab tag koleksi tu.. tagnya apa brg yg kita suka kumpul n minat, nak tau apa koleksi ku.. huhuh.. mai kita tengok naaa.... taraaa.... ni antara koleksi ku yang terbanyak.. takde la branded sgt cukupla sekadar keselesaan. Yang lain2 tu ada gak antaranya koleksi pooh ku yang byk tp ada sebahagian yg penah aku tulis dlm ni.. n byk lg yg tak berkesempatan nak ambil koleksi pooh tu...koleksi handbag, paper bag pun aku suka kumpul.. hehhe mcm2 kalo nak buat tp aku tertarik nak buat yang ni.. senang n mudah.. hehehhe


Pertamanya koleksi ini haruss di mula kan dengan kasut ni.. penh bermakna dlm hidupku.. kasut ni beli sebab nak naik atas pelamin.. hehhehe mak andam mana ada kasut saiz 4.. hahaha.. terpaksa la den geledah kedai nasb baik masa sanding tu tema brown+gold so senangla jugak nak cari kasut yg match.. harusss beli ala2 gold gitewww kan.. yang pastinya masatu je aku pakai dan masih tersimpan rapi manatau leh pakai gi dinner ke kan.....

ni Latest collection.. birthday aritu hubby tanya nak apa... dia takde idea la tu gaknya.. apalagi jawab kasut n handbag lerrr... bila sampa kedai terbekenan 2.. heheh dah ada org nak pay kan harusss rembat 1 lagi.. kuikuiikuiiii..



Comey kan...

koleksi ni tuk ke opis ... tp yg hitam tu hanya untuk menghadiri apa2 kursus.. tak berapa suka pakai kasut full ni .. kaki den tak tahan.. melecet.. sebab tu kasut2 tu nampak elok je .. masa gi BTN aritu abis lunyai kaki lemecet sakit gilerrr.. tobat nak pakai selalu....huhuhu

ni high heel bertali... biasa kasut camni tak lama sgt.. tali halus lg la cepat dia putus...

suka gak designnya tapi payah skit nak pakai tali2 ni... balik keje kalo dah penat nak bukak kasut yg lecehh ni kdg malas gak kan...
Koleksi nak di lupuskan.. dah lama n dah rosak2 gak.. bila kemas2 ada dalam rak..

yang ni pun nak lupus... tapak dah rosak..nak betulkan pun mm lebih kurang kan harganya kalo beli baru...hihi
yang ni tuk bersantai2 kalo nak travel ke apa.. jalan jauh , kaki tak sakit... sgt selesa..


ni plak just tuk jalan dekat2 je... kdg2 tuk spare je dalam keta if tak tahan ngan kasut2 yg lain tu...

selipar pun kena masuk... jadi lerr. ni pun ada 2 - 3 lagi dlm keta or kat opis... tak snap... hehhe


my luv collection... semestinya pooh... hehehe

wahh bila dah kumpul2 rupa-rupanya banyak koleksi kasut ni dalam diam.. patutla hubbyku bisng sampai dia kata.. "boleh bukak kedai la awak ni'.... ehhehehe sabau je la bang.... :P

ok nak tag org lain lak...

didi = ko byk koleksi helmet kan..

a. rizal...= mcm 2 leh letak kan..

rafflesia merah = koleksi pinggan mangkuk akak pun bleh

miezi..= Pun kena gak.. heheh

ieyra.. letak la apa2 yg boleh.. :P

10 bebelan kawanku:

rizal said...

haaaaa?!!!????

ada tag lagi...berikanlah hamba mu ini kekuatan untuk menyiapkan tag ini..amiiinnnn

vroomm vooommmm kena carik idea niii

:)

ida.. said...

yerrr i tau tuhan akan sntiasa kan memberi kekuatan kepadamu jika kamu terus berusaha... heheh go go cayokkkkkk!!!

Aleeya said...

byknye kasutttt
ca
leya pon tak byk kasut keje

ksut gambo no. 3 tu cantek...sukanye alahaiiiiiii

apepon kasut 1st tu seakan akan kasut keje leya dulu, gliter2 kan..tapi da tekoyak tepinya :((, syg sungguh kasut tu..!

ida.. said...

tu la bila kumpul byk pulak.... kasut 1st tu la kasut kawen mak andam ounya kasut semua besa gaban.. hehehhe

*SiRibenMerah said...

uikss..
ieyra tuh den ke??
amboihh.. da byk TAG x berjawab neh..hahahahaha..

lariiiiiiiiiiiiiiii =P

*i da penah wat citer psl my shoes.. so kne cari koleksi lain la pasneh...=P*

ida.. said...

ierya tu adik mama ranggi kot tak silap.... kita seruoa la suk abeli kasut.. hehhe

haja said...

adoiiii...den xsiap lg tag nih...xsmpt nk memunggah sgala koleksi...nnt den siapkan...ape pun bnykkkk nye kasot...cntik2 lak tuh

ida.. said...

tu la malas nak memunggah amik yg senang je ja...

didi said...

ni dah kira tahap membazir ni Da...heheheh. Simpan lama2 pun bukan ade rege tu..kihkihkih

ida.. said...

tak membazir di.. aku pakai sampai lunyai n buang la lepas tu.. hehehhe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah