Sunday, June 29, 2008

Heppy BirThday Honey....

choc moist... heppy besday cyg...


piece of cake...

"Heppy Birthday to u, Heppy Birthday to u, Heppy Birthday to abg....., Heppy Birthday to u"

ecececehhh.. hilang macho lerrr...



Yesterday is my hubby BirthDay... i buat something suprise small party 4 him... siang tu dia takde g training bike... so kuar la g cari kek birthday... tp kantoi la pulak balik umah dia dah ada kat umah.. so bawak masuk kek tu sorok2 la.. konon tak nak dia tau... dia pun cam x brape perasan maybe dah letih... After solat maghrib dah ready sementara tunggu dia abis solat... sempat main aci2 suh dia tutup mata then siap2 dah pasang lilin.. hahha cam budak2 je kan... dia pun suprise gak la.. igtkan aku tak buat apa2 gaknya.. mana leh lupa kan.. biarla simple pun tp yg penting kita menghargai dia n dia sure rasa sonok ..... choc tu pun kecik je sbb tuk ber 2 kan.. kalo besor2 sure seminggu kang tak abis.... kek Choc Moist.... hehehee kalo u oll nak tau Besday Hubby kali ni masuk 29 thn... muda ke tua dah.. muda gak la kan.. apapun aku doakan semoga hubbyku dipanjangkan umur, murah rezki, diberi kesihatan yang baik dan menjaga kuarga kami dgn sempurna..... i Luv u so much forever n ever.. hadiah suprise nanti ek.. kita g beli jersey suite tuk u next race k....hehehe...

14 bebelan kawanku:

rizal said...

Puan ida,

boleh beli itu choc moist cake lagi tak..

kawan2 pun nak rasa juga.. hehehe

ida.. said...

hehehhe o ye kerrr.. nanti i beli bawak opis raikan besday hubby i sekali lg nampaknya... hehehehhe

*SiRibenMerah said...

wahhhh..
shedapnye...
happy birthday to hubby ida..

mana tak gemok, mkn kek sorg2.. cuba u pass kt i sket kek tuh..
ahaks =P

cendawanintim said...

nak a slice buleh?

hepi besday to yr hubby..

IdaShah said...

happy birthday!
mengoda kek coklat itew

ida.. said...

hehehe.. teacherrr... mai la u dtg sini i beli lg kek tu... tq 4 the wish tu ek....

ida.. said...

cendawan .. nak 2- 3 pun buleh.. hehhe... tq 4 the wishes

ida.. said...

idashah tq ya... mai la nak rasa. i beli lg.. hehhehe

Aleeya said...

hepi besday to ajoy too, semoga semuanya baik2 aje ..dan selamat menjadi bapa he he

ida.. said...

heheh tq leya... dah tua pon dia... tp cam budak2 bukan bapak budak... hehehe

mama ranggie said...

hepi besday to ur hubby ya!harap mama x terlambat!

ida.. said...

tq mama... lambat pun takpe.... hihihi

~dyla~ said...

walaupun small party, tetap romantik...
heppy besday to your hubby!

ida.. said...

tq dyla.... yg penting romantik kan.. heh

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah