Sunday, June 8, 2008

Sesi BerKURSUS....

Last week adalah minggu berkursus... sangat la sakit kepala ini kena memerah otak.... huhu.. sangat mencabar okeyy.. nama kursus tu "TEACHING & CASE METHOD" dikendalikan oleh Prfofessor Quin Mill & Proffessor Nabil El hadge dr Bussiness school Havard University diadakan di INTAN bkt kiara. mulanya nak stay sana, tp pikir2 tak jadi la pulak.. bukan jauh pun dr umah.. lg pun kusus tu siang je.. so ok la boleh ulang alik sama je cam g keje kan... kusus ni sgt bagus... mengkaji mcm2 kes tentang student dan pengendaliannya oleh instructor.. boleh tahan menguji minda la.... peserta yg hadir pun bukan calang2... kebanyakan Dr. pensyarah dr Universiti, datuk, datin, Lt. kolonel... pelbagai agensi la.. terdiri dr semua trainer dan instructor ( lbh kurang la kan..).. rasa2nya group kitorg la paling muda.. mula la cam malu2 skit. tengok diorg ni semangat tul.. semua nak keluarkan idea masing-masing... tp ni semua good for my experience n in my carrier kan.. so walopun sengal skit aku rasa.. dengor je la sampai hari terakhir...

Seminggu nak mengkhatamkan buku nih... pening kepala mokcik weii......

Tetap maintain posing dlm class walopun kepala weng weng okay....

Our Lecturer Proffessor Quin Mill... berbelit lidah seminggu tu dengor ayat dia... sabor je la.... heheh

Congratulationss... alhamdulillah....mcm konvo lak... lepas abis tu penyampaian sijil... horayyyyyy ya beda bedu... merdeka.... hilang sakit kepala den... hehehhe

18 bebelan kawanku:

RaFFLeSiA MeRaH said...

nampak gemuk awk skrg kan? hehehehe...berisi skit la nak banding sblum ni...maklum la dah ader ehem ehem...hehehe, apepun tahniah yerrr...akak ni tah bila la nak ader ehem ehem...skrg ni pun tgh kibar bendera...

IdaShah said...

ehem2 pregnant yer...tahniah ida.

bagus lah dpt pegi kursus.ida keje gomen ker? aku nih keje private sgt lah ssh nak pegi kursus. boss sgt lah kedekut.

DarLingsz said...

wahh...kursus ye...sonok gak kan skali skala dpt g kursus...

ida.. said...

rafflesia merah...

huhu yg lain tak naik sgt lg.. yg ketara pipi yg tembam ahaks... tak tau la simptom kali ni lain pulak..hihi.. doakan semuanya selamat yer... ida doakan akak cepat2 dapat juga ya...

ida.. said...

ida shah...

eheheee.. malu nak habaq.. awai lg.. tp alhamdulillah syukur.. doakan ida ya... bosan dah g kursus ni.. lg2 tgh keadaan camni rasa nak baring jerrr...

ida.. said...

ja.... muak dah kursus ni sebenarnya.. den tak larat dah sebab dah selalu sgt. oh tidakkkkkkkkkkkkkk!!

manje said...

salam

em mmg besh kot dpt g kursus mcm gini kan... hrp2 awak dpt manafaat darinya...

mama ranggie said...

legakan kalo dah abis kursus!

ida.. said...

manje.. kursus ni mmg sgt bagus.. tp bila lama sgt otak pun dah jd lemau.. dah sarat input kot.. hehhehe

ida.. said...

hi mama...

tersangatla lega.... tak terkata....

Aleeya said...

kursus2 juga, tapi make sure lepas tu cover balik rest ekk, ...kursus ni best kan..tapi klo kerap sgt leh jadik bosan he he

ida.. said...

betul leya... lg2 kursus yg menyakitkan kepala.. cam2 kena pikir. huhuhu

frodo said...

hehehe...

eh eh eh..nama orang pun masuk blog yer.. hehehehe

kursus ohh kursus.. nanti kita tambah lagi kursus..

hehehe

*SiRibenMerah said...

owhh..
bizi membizi jugakk..
makan jgn lupe yekk..
jaga kesihatan..
jaga diri bebaik...

hikssss...
masuk blog neh je i mesti senyom2...
excited nk jadi 'ayang' neh..
lalalalalala =P

ida.. said...

siapa frodo ni ya??? ada ke nama awak dlm kursus tu.. baik awak jelmakan diri.... mana sy nak kenal...

ida.. said...

hi iyra.. thanx ya... makan alhamdulillah.. cuma pening2 lalok je....'ayang' sabau ye tunggguuu.. hehhe

rizal said...

salam ida..kursus memang kursus..

kadang2 besh..kadang menyesakkan..

tapi ilmu tetap dapat..

wouldnt you agree? (mimik gaya Dr. Quin) hehehehe

ida.. said...

yess mr rizal... excellent!!!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah