Sunday, June 1, 2008

TAG : MY HUBBY

Huhuuuu tag dr HAJA ... sory Ja... lambat mengupdate tag ni.. apapun akan ku usahakan... heheh lov u mucuk!!!

Ape tentang suami yg anda suka

- Sgt disenangi oleh all family n my parents... menantu sulung sure kesayangan... dia pandai amik hati.. tak byk kerenah.. kalo nak ajak kemana2 pun senang.. abah pun leh ngam.. mak apalgi selalu kow tim ngan dia kutuk2 aku.. hehe takpe gurau2 je tuhh.. mengeratkan silaturahim keluarga.. adik pun ok ngan dia.. sbb dia abg yg sporting katanya... sedara mara pun senang mendekati dia... tak sombonggggg katakan.. ececeeeehh


* my hubby sgt suka wat lawak.. ntah apa2 topik pun jadi.. sure lerrr kalo aku merajuk kdg2 leh tak jadi.. hahahhaha... tak tahan dlm hati nak cover... hehehhe

* dia tak berape berkira sgt.. aku je kekdg cam kedekut skit.. bab2 tertentu la.. hihi

* Hobi dia selalu pelik2... kdg2 pikir gak nape la dia ni lain dr org lain.. tp tu la yg buat dia unik.. confident pd dirinya sendiri n always positif thinking punya olang.. kalo aku ngadu ngarut2 punya citer sure semua citer aku tu dia positifkan.. aduhai..... sabau je la mak nyahhhh....

* seorg yg susah skit nak lafaz i love u ke syg ke.. tp sekali cakap tu mau cair je jadinya.. yg sesekali tu yg mahal ... ikhlas dr hati gitewwww katanya... hahahha jiwang skit bab ni..


*Suka belikan present selain dr waktu birhtday.. kalo ari birthday dia kekadg lupa.. tp takpe sure aku pow hadiah yg cecanggih skit.. heheh

* dia ni ada talent jd pakar kaunseling.. setiap kali aku ada masalah dia la aku cari... kurang2 aku rasa lega.. yerla bila citer kat da kan sure dia mempositifkan segala hal... so hati pun tenang skit..

* My hubby agak yg lembut orgnya tp bukan auwwwwwwww tau.. tp lembut hati ... hihih, dia tak suka marah-marah.. apapun problem dia tenang ..tak mcm aku.. kelam kabut.. ada org kata dia ni soft spoken.. kalo cakap ngan org sgt jaga tiap perkataannya dan berbudi bahasa la gitu kononnya.. ni pun feed back dr org la yg aku dgr...

*Anak bongsu sure dia manja... tp dgn mak ayah sgtla dia hormat, melayan ayahnya yg sakit dgn penuh kasih sayang.. very loving person la dia nih... aku je yg cam garang skit.. sekali sekala je.. ehhehe.

* paling terharu hubby ni kan sgt la sanggup melayan kerenah aku yg tak tentu hala ni.. sangat penyabar orangnya... di kala aku menaip ni hubby tgh masakan tuk aku.. kerana keadaan kini aku tak larat.. keh keh keh... tq abg...

ada byk lg.. tak larat nak taip ler...... hehhehe


Adakah anda seorang yg romantik?
kadang2.... kami tak suka tunjukan romantik tu depan org.. selalu hubby aku ni kalo depan orang kemain lg kenakan aku or nyakat2 aku.. huhuhu.. hangin je 1 badan.. (dlm hati balik kang siapla hang.. kuikuikui...) tp kami tetap romantik.... hehehhe gurauan tu la menambah kemesraan yg tak dapat di jual beli mahupun di kedai roti.. khekhekheeee....


Luahkan perasaan sayang anda...
-..I LOVE U So Much Honey!!


Ape yg anda mahu dr pasangan anda?
Jujur & ikhlas.. loving each other forever n ever....


ok HAJA.. my assigment dah siap.. hehehhe

10 bebelan kawanku:

RaFFLeSiA MeRaH said...

sweet...moga kekal hingga ke akhir hayat korg berdua...x sihat ni mesti dah ader ape2 tu kan? hehehehe....kalau betul alhamdulillah....

mama ranggie said...

cute..semoga kekalnya!

ida.. said...

kak raflesia tq ya.... ada ehem.. ehem... hihih

ida.. said...

mama.... thanx.. doa tuk mama sekeluarga juga aman bahagia... aminnn

DarLingsz said...

yehhhh...dh siap ye...so sweet la hubby awk...sgt2 loving...moga brbahagia hgga akhir hayat okehhh ;)

ida.. said...

tq haja... apa kurangya hubby u pu n romantik giteww.... yg penting kita saling sysng menyangi... heheheh

*SiRibenMerah said...

so sweetttttttt~
pasneh sure hubby ida bg hadiah lagi..
hehehehe =P

*happy always =)

ida.. said...

hehhe iyra.... dia nak bg tak kira masa... tak kisah la kecik ke besau adiah kita terima je... janji dia bg gak.. hehehhe

Aleeya said...

ade sorang blogger tag ni kat leya tapi dah lupa sape he he, tak siap assignment ai ahhahaha

ida.. said...

hehehe ni pun haja tag ida.. dah siap dah... heheh

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah