Thursday, October 30, 2008

30 Syawal...

Today 30 syawal... hari terakhir bulan raya... kalo pembuka syawal ramai yg ucap selamat tp kali ni di akhir penutup jugak we ols nak mengambil kesempatan minta ampun & maaf andaikata terkasar bahasa, tersilap kata dan apa jua kesalahan....

Masuk bulan baru page baru dengan wajah baru.. design header by my hubby... nak ucap thanx so much gak kat HAJA yg bantu akak make up blog nih.. tp masih under progress yer.. belum kesempatan nak tukar lg... daaa


18 bebelan kawanku:

Tirana said...

Selamat berlalu syawal..insyaAllah tahun depan bertemu lagi

Cantik header tu..Tahniah pada orang yang membuatnya.. Blog ni pun menarik..Warna alam..hijau..

captain joy said...

terima kasih tirana....new fav color... :)

haJa*darLingZ said...

wow...header tu mngamcam lah....bolelah pas kt kak ida buatkan tuk kite...hehehe...

eida.. said...

boleh ja.. bgtau nak camana n bg gambo... hehehhe... no hal punya..

Tie said...

He he...sekarang ni memang musim org tukar uniform..ramai kengkawan tukar template, dan macam2 lagi. Kak tie ada cuba tapi macam malas nak susun semula. Anyway..comel blog ni..congrats!!

eida.. said...

thanx kak tie,,... n ipun masih belajar ngan blogger haja supaya yg lain2 tak ilang

kalo ilang gadget tu maunya idok mau membuat.. heheh

cendawanintim said...

dah berlalu ramadan n syawal...

cepatnyer masa berlalu kan..

miezi said...

lawa header..mao gak satu! ngee

eida.. said...

kak cen... insyaAllah jumpa syawal akan dtg..

eida.. said...

hehe miezi kalo mau bg gambonyerr. hehhehe

UnGu VioLeT said...

akak.. dtg teratak mar yer.. ade homework special untuk akak.. slm cyg selalu dr mar..

eida.. said...

ye ke mar.. ok nanti akak melawat sana....hihi..

Diamilikku said...

cantik header u..
page pun hijau...
rasa fresh jer...

Selamat menyambut bulan zulkaedah...

RaFFLeSiA MeRaH said...

same2 lah kita yerrr...

eida.. said...

mumuy aleysha.. thanx yer.... fresh kan... hihi.. proses upgrade lg...

eida.. said...

kak rafflesia... insya allah jumpa syawal akan dtg

Diamilikku said...

eida kena tagged dah..
ummi alesha nak eida buat tagged tuh...

eida.. said...

huhu ye kerr... insya allah ida buat yerk kak...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah