Wednesday, October 15, 2008

Alhamdulillah...

Syukur.... tanggal 15 Oktober 08 aku dapat beroperasi semula seperti dulu.. hehe.. tq tm.. walopun dah berulangkali dan mmg nyerr byk kali kena call dek aku ngan hubby ku...nasib lerr kalo korg marah or meluat.. hihi yg pastinya kita bayau kan.. hihi... Dah hampir sebulan lebih aku terpisah dr dunia blogging ni.. sejak seminggu sebelum posa aku pindah hinggala ke harini terputus dr dunia siber nih...rindu pada semua... byk cerita yg aku tertinggal cuma kdg2 ada masa aku ada juga menyinggah2 di blog kawan-kawan.. dan pastinya byk cerita yg aku tercicir dan ceritaku sendiri dah basi.. takpe la apepun aku akan update mana yg ada....

Sekejap masa berlalu.... hari ni je dah masuk hari raya yg ke 16...sana sini masih terasa suasana raya walaupon masing2 dah bekeje semula...camtu gak aku... last week seperti yg ku katakan buat makan2 saje taknak sebut open house.. tp lebih kurang la tu kan... paling best mak abah n adik aku dtg skali.. tukang masak import mak n abah lerrr kan.. mak buatkan sup daging (bihun sup & soto) n aku buat laksa penang.. ramai sedara mara dr johor dtg family mak andak n mak long, mak cu family, sepupu2 aku kat kl pun ada.. seronok sangat.. gamat la umah masa tu... ada gak kekawan opis yg dtg tp diorg dtg ptg....



kuih raya yang simple ajerk.. tp sodap2 gak lerr... tahun ni ada yg aku buat, mak buatkan + mak aku buatkan.. heheh.. ada tart blueberry, almond london (aku buat) , choc cornflake, kuih samperit, maruku, biskut mazola, kuih makmur.. n ntah apa lg nama kuih aku beli.. yg pastinya sedap di makan.. heheh


menu haritu..





self services...

Nampaknya minggu ni tak dapat nak attend mana-mana open house sabtu & ahad kena keje attend kursus..... hati tu rasa mood raya lg camano nak buek... sabau jerla nokkk...



4 bebelan kawanku:

lankapo said...

salam ida,

bleh lah raya ke rumah tahun ni ok

ida.. said...

boleh.. sila la... insya allah

Tie said...

Best laa...ada makan2 lagi...kak tie ni tak de siapa nak jemput..maklumlah dok ulu ni..

eida.. said...

ala kak tie.. mai la umah ida... bebila pun bulehhh.. hehhe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah