Friday, October 17, 2008

NeW Blog....

mmmm... saje nak promote new blog http://scubaddy.blogspot.com.. bukan blog i yerrr but my hubby... if u ols freee visit la yerr..... ntah camana dia pun saje nak join blogging ni... intrested tgk apa yg wife dia buat gaknyerr.... heheh... happy blogging... daaaaaaaaaaa

11 bebelan kawanku:

Tirana said...

Husband and wife blogging..hehehe..bagus..bagus..sehati sejiwa gitu..

eida.. said...

hehehh... dia pun mula minat.. tgk mini nyerr ni duk berblogging.. hehheheh

Tirana said...

Eida...

Dia minat blogging tak pe..sekurang-kurangnya kita boleh pantau kan...hehehe

eida.. said...

hehhe.. dia manyak hoby.. mcm2 dibuatnyaerrr.. tp takpe at least kalao berblogging dia ada depan mata.. hihihi

rizal said...

pok cik dah mengomen dah kat blog dia sebagai sepenuh sokongan padu..

ni kalau dia quit blogging ni memang nak kena ni..

hehehe

rizal said...

ecehhhhh tukar nama kepada yang lebih komersil nampak.. hehe

eida.. said...

yerrr en rizal... diharapkan dia meneruskan hobi barunyerr itew n tidak setengah jalan. hehheheh

IdaShah said...

hubby ida pun dah ada blog
bagus lah..
jap lg aku gi visit

eida.. said...

heheh thanx idashah

miezi said...

selamat berblogging kpd suami anda.Eheh

eida.. said...

hihi thanx miezi...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah