Saturday, October 18, 2008

Open House Ofis...Makan-makan time

Selagi tak abis Syawal.. episod makan-makan tak akan habis.. kali ni open house kat opis... open opis la kan bukan house.. Program diselaraskan MPP bersama staff... makan-makan tu buat lepas waktu opis start jam 5 jumaat lepas... konsep santai... ramai-ramai makan kan sonok.. staff n student skali.. makanan mmgla mcm2 la.. larat ngan tak je nak masuk mulut n perut tu kan....

Acara makan-makan.... hmm macam2 ada...

with my staff... (sila abaikan pic yg blur ni.. buat2la cam clear yerr...)

Ni ler geng2 best fren opis .. geng gossip2 n shopping2 gitew..

Lagu raya versi dikir barat oleh student...


Ha ha candid.. blogger rizal.. dia pun duk bz snap gambo sana sini.. aku pun snap lerr bila dia tgk kusyuk tu...harus masuk blog lerrr tu.. hihi.. jgn mareee bro.. hihi.. enjoy ur hobby.. hehehhe

16 bebelan kawanku:

miezi said...

sakan beraya.eheh

eida.. said...

hehe.. selagi namanya syawal miezi.. hehehhe

DYLA said...

eida,
raya ni asik mkn je kan... dah gemuk dah kiter ni..

habis ilang diet sume, bkn sebb pe, rugi la kalau tak melantak juadah sedap2 time ni

Tirana said...

Eida,

Makan selagi boleh makan.. Nanti bila dah tak ada selera nak makan, baru duduk diam-diam..hehehe

eida.. said...

dyla.. tu la camano nak diet....tp kontrol gak ler... rasa sikit2... hihihi

eida.. said...

tirana... masa sihat mmg selera.. kalo dah sakit semua tak lalu.. hihi

Tie said...

Oh! Ada lagi makan2 rupanya..makan jangan tak makan!

eida.. said...

hehhe ada kak tie walupun dah pertengahan raya ni.. hihi

umie@kakyong said...

Eida, Rabu ni ada makan kat RTM... mai la join sama...

Ida raya kat johor area mana erk..?? ntah2 kita sekampong hihii

eida.. said...

ye ker kak.. insya allah kalo ada kelapangan masa.. johor kat bt pahat.. hehhehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

skrg ni bukak2 blog kwn, semuanya pakat gambar open house la, open ofis laaa...tapi akak ni byk gak pegi open house umah org, tapi segan pulak nak ngambik gambar2 makanan depa tuuu...hehehehe...

cendawanintim said...

asyik makan ajer kan...camana laaa...

tapi rezeki jangan di tolak..

eida.. said...

kak rafflesia.. snap gambo makan2 tu pun cover2 gak tgk tempat.. hihi

eida.. said...

betul tu kak cendawan... musuh jgn di cari rezki jgn di tolak.. hehhehe

rizal said...

sompat lagi dia shoot gambar..

pokcik cuma nak cakap - itu kueh raya..pok cik sempat pau bawak balik..
dan buah..
dan buah.. dan makan.. dan makanan..

hehehehe..

tapi laksa pedas maaaa...

:)

eida.. said...

hehhehehe.. den bawak balik perut yg kenyang jo pokcik... hehehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah