Monday, October 20, 2008

No Weekend....

Sedang semua org masih lg meraikan syawal dengan open house di sana sini, aku hanya mampu mendengar shj kemeriahan mereka.. kerana apa??? weekend aritu aku attend kursus.. huhu sadis kan.. tp takpela tu juga 1 tanggungjawab... lg pun weekend aritu hubby pun bz dgn race mountain bike dia kat bkt Jalil.. so sesama mmg ada hal masing2 la... kalau salah sorg free pun mmg tak dapek gak nak beraya sama.... nampaknya 2 weeks ni non stop la aku keje tak bercuti .. letih jugakla bila sabtu ahad tak cuti... huhuuu.. di hari sabtu....disscussion tetap diteruskan walopun hati tu rasa ingat umah je kan...


walo apapun sempat gak posing.. hehe

huhuuu.. byk lg yg perlu diselesaikan...

momentum maintain di hari ahad.... (sebelah tu Fasilitator kami)

peserta semua 40 org .. gambar keseluruhan fasi lum email.. ni opismate yg sesama mengikuti bengkel.....

Ni ler group aku...yg kat dinding tu hasil yg dah dpt setelah 2 hari disscussion... coming soon ada lg ntah bila pulak...
apalagi lerr fasi aku tambah tolak tu..... aku tengok ajer la sambil snap gambo.. sebab otak dah krem... hehehhe


Di akhir sesi kami dikejutkan dgn suprise birhtday party dr penganjur.... best gak.. maybe ni cara penganjur nak tarik hati kami supaya tak boring ngan kursus dia... dia check semua Ic peserta kebetulan terdapat 3 org yg sama sambut tarikh lahir yg sama 12 oktober.... sorang tu lain tarikh tp tetap dlm bln oktober.. so sape lahir bulan oktober aritu rezki mereka la....
Kiri sekali blogger Bro rizal (my opismate) antara yang tergolong lahir 12 oktober tu... heppy belated besday bro.. wish u all pnjg umur murah rezki ek....



lusa fly to KB.. huhu loteh.. keje... keje ... keje... sabau jer lerr...

12 bebelan kawanku:

IdaShah said...

ye lah nak wat camne kan dah keje nama nya...abes kursus nih bole rest ye dak

eida.. said...

rest masa cuti deepavali nti idashah... heheh

*SiRibenMerah said...

alahai...
nama pon keje..
huksssss.

Sabar yek.. i pon on work trip jugak neh =P

Diamilikku said...

thnx for the visits..
let's exchange link ya
okay ahh tu..
dapat gak rest deepavali..
ite nih time cuti deepavali tu ahh co wat kursus..
tgh pk nih nak attend or tak..

cendawanintim said...

nampak cam terlampo bz tuhhh!!!

eida.. said...

iyra.. time u ke sini.. i lak ke KB... huhuhu. camano ni...

eida.. said...

diamilikku.. akak... susah kan.. kalo dah keje time org cuti kita kena keje tu aduhai tuhan je la tau camana hati meronta2 nak balik... hihi

eida.. said...

kak cen... minggu lepas raya mmg penuh bz.. bukan open house.. bz keje pulak.. adusshhhh

DYLA said...

ida,
kat mana tmpt yg ida bgtau ada jual batik tu? skang ada lg ker?

berry said...

cian yer xde weekend :(
xtensi0n ker...owh mst penat gler kan....:>

eida.. said...

dyla tau tak kraftangan malaysia jln conlay... ada jual batik.. tp kalo nak murah sket dtg time ada promosi.. nti ida bgtau yerrr...

eida.. said...

hi berry.. kalo keje non stop bukan saje boring otak pun stuck rasa nak mc... hehhehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah