Wednesday, November 26, 2008

Alamak !! Tag Lg... AKU YANG HOT!!

Kali ni tag from dyla n mar.. Sib baik 2 org yg tag ni tag yg sama.. kalo tak minggu ni minggu tag aku la jawabnya..... Apala yang hot tentang aku... biasa-biasa saje aku ni... demi tag ni akan ku hot kan gakla apa-apa yang tak hot tu...

1) do you think you're hot?

Tak de la hot sangat... hot di kalangan kekawan je aku ni kuat ketawa n loyar buruk.. hahahha



2) upload ur favourite picture of u..


Ni antara Fav pic la.. of course lepas nikah tentula happy2 kan... hehehhe

3)Why do you like that picture?
sebab masa tu aku suka make up nikah tu.. nampak natural tp sebenarnya tebal make up tu.. then sebab aku ni jarang bermake up.. bila sesekali tu perasan cantik la kan... hahahha


4)When was the last time you ate pizza?
Minggu lepas.. waktu malam tatkala hujan... tetiba hubby lapar dia terus call pizza.. sian budak tu antar hujan-hujan

5)The last song you listened to?
Hanya Kau Yang Mampu - AIZAT.. suka sangat lagu tu skrg ni


6)What are you doing right now besides this?
taip surat tuk bos aku.. ehhehe (student punya citer)

7)What name would you prefer besides yours?
Ntah... heheh

People i tag :
Taknak Tag sesape dah.. sebab aku pun penat dah menjawab tag.. hihihi....

10 bebelan kawanku:

*SiRibenMerah said...

hehehe.. seb baik x TAG.. asyik2 TAG je skang neh,..
well, u mmg damn seksi hot dlm baju pengantin.. I jeles.. waaaaaaaa~

ei_da.. said...

tu la letih kena tag minggu nih...

hahah sexy hot ke iyra.. ni rasa nak naik pelamin balik nih.. hihih
u cecepat naik pelamin tau.. tentunya lebih HOT dr i....:P

DYLA said...

wah cun tu...... yer la, pas nikah mmg perasan keserian wajah kan ..

ei_da.. said...

tu la dila bila org jarang make up mmg nampak lain...

UnGu VioLeT said...

akak, dtg ambik special follower award dr mar yer..

http://missunguviolet84.blogspot.com/2008/11/bestest-follower-ungu-violets-blog.html

ei_da.. said...

ok mar tq yerrrr

RaFFLeSiA MeRaH said...

sib baik la puan ida kita ni paham nak menjwb tag ni penat...hahahaha, gambar kawin jugak jadi pilihan kan....same la kita....x jemu2 nengok kan...

cendawanintim said...

owhhhhhhh...virus TAGititis tak disebarkan!amin.

ei_da.. said...

Kak Rm tu la loteh gak kan nak menjawab tu... gambo kawin mmg tak jemu dipandang....

ei_da.. said...

hahah semua takut kena virus tag ni yerr kak cen....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah