Tuesday, November 25, 2008

~~Dapat Present~~ TQ..

Pagi-pagi dapat satu bungkusan hadiah atas meja... mmm tiada nama, tiada kad.... bila tanya pada yg lain rupanya bingkisan hadiah dr my ex-student yg baru konvo baru-baru ni.. ingat gak dia kat aku... hehe walaupun dlm class selalu aku bebel-bebel.. heheh yerla kat dia aku tak bebel la sebab dia rajin... heheh... student ni dari sabah... kebanyakan pelajar sabah sangat tekun dan rajin tetapi mereka ini sukar skit sket nak bercakap... bila dah lama baru dia ok ngan kita.. kebanyakan pendiam... tetapi memang puji kebanyakan yg dtg dari sabah memang rajin.

Hadiah tempat letak kunci... miniature alat gamelan didalamnya....



Tu dia berbaju kuning... thanx yer dayah.....:)

12 bebelan kawanku:

DYLA said...

wah bestnya chomel hadiah tu

ei_da.. said...

hadiah kreatif..

Yatie said...

wah seronoknya dpt present suprise gitu ... rasa best aje kan :)

UnGu VioLeT said...

akak, ade tag yang mengena utk akak, dtg ambik kat blog mar yer.. And bt yer kak.. cyg slalu dr mar...

ei_da.. said...

sonok yatie rasa dihargai..heheh

ei_da.. said...
This comment has been removed by the author.
ei_da.. said...

alahai adik ku mar.. kena tag yerkk ok nti tgk

Aleeya said...

congrats kraftgn kerana disenarai pendek dlm akpm...*wink2

Luth Textile said...

wa.. best la dapat hadiah..la ni kak dok mana eh?

ei_da.. said...

ye kerr leeya.... alhamdulillahhi luth akak di kl

Tie said...

Eh!...cantik hadiah tu..ada 2 kegunaan lagi..hi hi..hiasan dan penyangkut kunci..bagus tu..

ei_da.. said...

tu la kak.. kalau sendiri tak beli nyerr ni org bg alhamdulillah... hehehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah