Monday, November 24, 2008

TAG - SeXy Youuu...!!!

Apa citer tag kali ini.. taraaaaaa



1 - Tangkap @ sertakan 3 keping gambar anda yang anda rasakan paling Sexyyyy..
2 - Tak semestinya tak berpakaian atau mendedahkan..mungkin anda rasa senyuman anda masa itu adalah sexy..sertakan!!!
3 - Nyatakan kenapa gambar itu begitu sexy di mata anda?
4 - Tag 5 rakan-rakan anda yang sexy.
5 - Selamat bersexy!!





Sorry kak su aka umie alesha.. mengambil masa yg agak lama nak melangsaikan hutang mu ini.. hihi.. tak jumpa gegambo yg sexy.. ni pun ala ntah sexy ke idok.. anggapla iyanya sexy jugak la yerrkkk..

1st pic.. posing ala2 sexy... hihi teringat lg masa tu nak kuar mkn mlm time honeymoon kat pangkor...

2nd pic.. posing sexy manjer with my hubby tepi laut pulau pangkor...(honeymoon gak..:P)

3rd pic... hahhahah aku malu tgk gambo ni sebenornyerrr.. idok penahla berpakaian sedemikian sebelumnya.. itu adalah gambo di hari bahagia bab tukar2 pakaian..(aku rasa cam alamak terlebeyyyy sudahh... baju tu pilihan mak nak tengok aku pakai gaun putih... kelakar lak rasa.. layankan ajerrr.. seumur hidup sekali gaknya pun merasa pakai baju gitu...
mmm siapakah mangsa seterusnya akan di tag yerrr???
jeng jeng jenggggggggggggg
.
.
.
.
.
Mr Daddy cool .. Sila jawab memandangkan daddy sedang bercuti tentunya banyak masa kan... hiihi...
Su.. Begitu juga akak yang bercuti2 malaysia di hari cuti sekolah ini.. hihih
Dyla... tentunya banyak pic sexy bersama inas... :P (ataupun inas lebih sexy.. hihi)
Cendawanintim... akak jika ada gambar sexy yang terpendam bersama iman sila jangan segan...:P
Fuadnis.... nis gambo ibu mengandung selalunya tampak sexy kan... hehehe
kepada mereka yang diberi tugasan sila jawab la yerr... hihi....nanti cekgu rotan kalau tak siap.. daaaaa.. jangan maree yerrrr

10 bebelan kawanku:

Desperado said...

Aiks...kena jugak...takpe2...akan diusahakan...

ei_da.. said...

kuang--kuang --kuang---kena jugak lerrr

su said...

hehehehe...nanti ka su langsaikan yer! hehehee!

ei_da.. said...

tq kak su.. cayang la kak su nih....

fuadnis said...

aduusss.....ni kes berat nie....hik..hik..

ei_da.. said...

hehhehe siapkan tau nis...

haJa*darLingZ said...

cantek la gmbo kawin kak ida tu...

ei_da.. said...

haha malu la ja....

DYLA said...

uisshhhh dasat tu gmbr yg baju kaler putih tu....

alamak ida... kiter kene ker? hehehe.. sudah la gumuk ada seksi lagi kah?

ku cuba cari k..

ei_da.. said...

heheheee dasat ek.. malunyerrrr

ok lg dyla tak gemuk la...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah