Saturday, November 22, 2008

TQ HAJA...

Dalam kesibukan minggu ni, sempat juga aku jengah-jengah blog kekawan.. teiba stop kat blog haja rupanya dia awardkan best blogger tuk aku.. apapun TQ ja... so award ni juga tak boleh la aku nak syok sesorang... akan ku awardkan juga kepada teman-teman blogger lain...

taraaaa,... terima la seadanya...
siriben merah
unguviolet
fuadnis
dyla
tirana
umi alesha
su
kak tie
kak umie
nadiayuna
kamezaim
daddycool

12 bebelan kawanku:

Diamilikku said...

tq eida...hehehheheh....

eida.. said...

sama2 kak su...

su said...

mekaseh ye ieda! :D

Kamezaim said...

terima kasih.. nanti kamezaim ambil tampal dalam rumah..hehe tag dari kamezaim tu, mesti jawab..no reason ok..
hehe

eida.. said...

sama2...

eida.. said...

alamak kamezaim kena jawab gak lg yerkk ok..

fuadnis said...

eida...
aduuhh...tima kasih ye eida..terasa dihargai walaupun kite baru kenal..toce..toce..

Tie said...

Salam...amboi..ada award rupanya...hi hi...nanti kak tie datang semula dan ambik, ekk. Nak balik pakai baju blink2 dulu...hi hi..

eida.. said...

takpe nis... lama ake baru kita dah mesra walaupun tak penah bersua...hehhe

eida.. said...

hhi kak tie ni... lawak lerr.. siap nak pakai bj blink2 lg yerr.. ihihi

*SiRibenMerah said...

thankssss~

MMuuahhhhhhhhhhhhhh~

eida.. said...

sesama iyra

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah