Thursday, December 4, 2008

::>Celebrate Wedding Anniversary<::

Petang 3 Disember aku minta permission bos balik awal... punya excited hubby kata nak g celebrate.. tp awal pun dah jam 4. takpela kan janji aku leh balik awal bersiap lg tuk dinner.... Kemana hala tuju kami celebrate?? jeng.. jeng.. jengg... tempat yg dah lama aku request kat hubby... Restoran Seri Angkasa @ Restoran berputar KL Tower.... yeaaa... yea.... akhirnya....

Hati sgt gumbira.. dalam kul 5.30 hubby balik amik aku then gerak ke sana..

Special table tuk candylight dinner.... sambil tgk matahari terbenam dr puncak... hahah kekonon romantik lerr kan...

Bergambo la sakan.. hubby sampai pening nak layan.. ala bukan selalu... layankan ajerr..

Makanan mmg mcm2... selera mat salleh ada, selera kita pun ada.. kambing panggang sekor pun ada. tp so far ok gakla.. but cam yg penah makan sebelum ni, intekma hotel lg sodap kot.. heheh...

nice view dr atas... sambil makan berputar tgk kl.. memula aku cam pening gak... dah la nak makan.. lelama ok.


Alkisah masa magrib tu kami turun pi solat kat bawah, dah bg tau pada salah sorg waitress kat situ nanti dah solat kitorg naik balik.. dia kata ok.. bila naik tu, aku ajak hubby singgah ke tingkat 1 pelantar pemandangan. round2 ambil gambar la bagai, try teropong tgk 1 kl la.. pas dah pusing semua naik la balik ke atas restoran tu.. tetiba diorg terkejut dia kata kami cari abg td ingatkan dah balik. sebab kalau customer lari lum bayar kami yg kena bayar... hahahha
Kami katala dah bgtau dah kat waitress nak turun solat.. oo tp meja kami org lain dah duduk.. then dia tukarkan meja lain yg lg best bebetul tepi tingkap.. hehhehe.. lagi la syok.... kesian lak tgk captain dia rupanya 1 pelantar tu dia cari kami... tu lerr lain kali bayo dulu lerr baru makan.. kan selamat.. tp kami takan la nak lari tak bayau kan.. benda makan tak baik kang jd darah daging haram lak kan...

Apapun tq so much to my hubby (love u), bawa aku g tempat yg special for our annivesarry tahun ni.. Hadiah??? oh blom lg tgkla weekend ni kan.. hadiah adalah request apa yg di minta oleh pasangan, kalu beli yg sendiri kang tak kena ngan taste dia lak.... sama gak ngan aku? tgh pikirkan apa yg nak?? pelik bila org nak belanjer tak tau lak apa nak beli.. kang pow mahal2 kang sian lak laki aku.. kawan2 sila beri idea..hehhehe

18 bebelan kawanku:

umie@kakyong said...

Ida,,happy anniversary ke tahun ke 2...seronoknya dapat celebrate kat atas KL tower... yummm yummm sedap semua makanan tu..

Semoga Ida dan hubby selamat sentiasa dan berbahagia... di panjangkan jodoh hingga keakhir nanti... amin...


*tgk rupa Ida ni lama2 ada iras2 anak umie pulak.... hihihi

ei_da.. said...

tima kasih banyak kak umie....ye kerr yg mana 1 anak kak umie.. buat n3 dia ok.. hehhehe

yani_worldpeace said...

bestnye...rindu lak ngan hubbyku yang jauh di mata...uhuk uhuk..selamat menyambut anniversary

ei_da.. said...

tq yani... takpe berkat kesabaran awak pasti ada hikmahnya...

umie@kakyong said...

ida...
anak umie yg no 2 ... kak Illy nama dia... tapi dia speky..

http://akusimple.blogspot.com/2008/10/cerita-bergambar-di-aidilfitri.html

^^cuba tgk situ

ei_da.. said...

ok nati ida tgk yer kak umie...

Diamilikku said...

hai cik ida....
kata happy celebrate anniversary.,..
tapi gambar takde yang senyum meleret pun...masam jerrr

Luth Textile said...

wah kak..
begitu romantis..
Luth pon nak gak..
tp muka kak mcm tak happy jer..


P/s: luth da link kan belog kak..

miezi said...

congrate :)
moga happy sokmo

wanie said...

Salam..

ni first time sy tinggal jejak, sblm ni silent reader je..

"Happy A'versary" k..

ei_da.. said...

kak su & Luth..

muka tak happy ke? heheh cover tu... sebab perut sudah kenyang... nak senyum pun tak buleh.. khikhikhiiiii apapun thanx yerrr (sebebnarnya kan tak leh senyum lelebih sbb nanti gambo muka kembang.. wakakaa)

tq luth dah link blog.. akak pun..

ei_da.. said...

miezi.. thanx yerr.. happy selalu...

ei_da.. said...

hi wanie.. terima kasih sudi ke blog sy.. thanx.. nti sy add blog awak k..

haJa*darLingZ said...

happy anniversary..syokk o dating.hehehe...

cendawanintim said...

hepi anniversary, moga ikatan perkahwinan yang dibina akan berkekalan dan dikurniakan cahayamata yang soleh dan solehah...amin...

semoga hepi2 selalu yer..

ei_da.. said...

tq kak mahyuni.. doakan sy dpt baby yer kak... aminnn

saveme_zero said...

ieda...hepi anibseri. semoga akan terus berkekalan hingga ke akhir hayat. Jeles aku tgk ko g mkn kat situ. Brape aa...leh pegi ni tahun dpn..ahahah

ei_da.. said...

tq su.... makan kat situ harga boleh tahan arr (boleh tahan mahal) tp dah teringin tu pejam mata ajer la.. sekali sekala kata hubby.. huihihihi

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah