Monday, December 15, 2008

Mari.... Mari ada SALE....

Haaaahahah jangan ingat aku nyopping lg yoooo... gilo aku asik nak menyoping aje kan.. takde maknenyerrrrnya duit dah surut... takde dah episod aku menyopping tunggu gaji je la yerrrr.. bukan la aku ni kuarga yg berada...aku hanya kaya kasih sayang dan cinta dr suami dan kuarga, mak n abah.. cewahhhhhhhhh

kekawan i nak promote kat u all..... set comforter beli 1 percuma 1, ni aku tolong promote kan brg2 seorg kakak yg ku anggap saudara... hehe kalo berkenan hint2 la kat i yerkk.. harga ada tertera...... sila klik.... cuci la mata.. tak beli pun tak apa.. tak kena bayau nyerrrrr hehehhe....

ada banyak lg gambar yg anda boleh klik seperti di bawah ni....

KLIK sini- set comforter... untuk promosi ini beli 1 set comforter percuma 1 set... tp yg biasa2 pun ada.... set ni di datangkan dengan cadar beropol...

klik sini tuk set bilik tido pengantin

KLIK sini tuk bedsheet

klik sini untuk set pinggan mangkuk


Klik sini untuk Set langsir..


untuk keseluruhan web klik sini yerr....




ok kalo ada yang berminat contact me k.. email kat shinbi3@gmail.com.. atau reply disini..

12 bebelan kawanku:

Dj Epoi said...

Salam....

Bagus x 3!!!

Gua suka cara Lu buat bisnes sambil2 ni...Apasalah dunia blogger diselit2kan unsur perniagan...janji mashukkkkkkk......
Nanti Gua bgitau Suked ( Isteri Gua ) belek2 an........mana tau kot2 berkenan....

ei_da.. said...

hehehhe bantu membantu org meniaga.... rasulluallah pernah kata salah 1 sumber rezki melalui perniagaan..

bagusla dejay epoi ni syang bini namanya tu... kalo ter mengidam comforter bgtau yerrr.. heheheh

Aleeya said...

lawa2 la cadar nyer kan...

ei_da.. said...

tengok2 la leya kot2 ada terbekenan.. heheh

cendawanintim said...

kena tunggu gaji...nak oder pon..huhuhu

ei_da.. said...

kak mahyuni...

takpe kak take time... heheheh

RaFFLeSiA MeRaH said...

amboiii...cantiknya cadar....

Diamilikku said...

itulah pasal..
kena tunggu gaji nih untuk order...
tapi takut habis stock plak..camner ehhk

Diamilikku said...

hurmm..buy 1 get 1 to dofferent2 corak lah kan..yg free tu kita pilih ke...u ols yg tolong pilihkan

ei_da.. said...

takpe kak take time... yg free seoperti dalam gambar

Tie said...

Adu!....masa ni tak boleh menyopping laa...

Budak2 tu nak naik sekolah...macam2 kena beli..hu hu..

ei_da.. said...

kak tie... hehe lain kali pun boleh, hehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah