Wednesday, December 17, 2008

Tag dari umie alesya...

Akak panjang nyerr tag kali ni.. ku gagahi jua tuk disiapkan.. masa n3 ni di post kan sy sudah berada di melaka bengkel selama seminggu.. memerah otak yg beku nak bg cair.. heheheh

Tag nye seperti berikut:-


1. 7 Ciri Wanita/Lelaki Idaman Anda :

  1. Seorang yang BERIMAN - yang boleh pimpin kuarga... syukur alhamdulillah dah ada depan mata..
  2. MESTI SEORANG Penyayang... barula syok rasa diri sentiasa dihargai dan di sayangi....
  3. TAK MEROKOK - bau bucuk la.. lg pun membazir.. dulu my hubby mmg merokok tp lepas kawin dia dah tak merokok dgn sendirinya sejak dia kena denggi dulu... bagus gak... rela dengan sendirinya
  4. Seorang yang KELAKAR - disebabkan aku antara seorg yg loyar buruk kdg2.. so kenala regunyerr yg kelakar, kalo skema aku wat lawak dia kecik ati ke tak tahan ke.. haru la aku asik nak kena pujuk..hahahah...my hubby kaki menyakat gak, kdg2 tak tahan kena sakat aku pun leh nagis.. hahah cengenng tul mini nya nih...
  5. Yang ROmantik - aku suka kalo dia pandai buat suprise... heheh kdg2 ada gakla hubby buat suprise masa bercinta dulu tetiba antar bunga ke apa kan.. so syok lerrr hahah ..:P
  6. Yang pandai AMIK HATI ORG TUA-- so far hubby aku sgt di senangi mak ngan abah, tak penah cakap kasar n sgt menghormati....(mak abah aku anggap dia mcm anak sendiri tau--huhu jeles tau)
  7. Yang pakai JAM tangan, tangan KANAN - Aku tak tau apesal aku suka tgk lelaki pakai jam tangan kanan. tengok cam SMART gitu. tak semua org leh pakai jam tgn kanan kan. aku of coz pakai tangan kanan. tp hubby aku pakai tgn kiri daa.. takpela kan.. yg lain semua ok syukur la...


2. 7 lelaki/wanita yang tak pernah anda minati sepanjang hidup
  1. PANAS BARAN- eeee aku cukup tak suka la.. ingat best sgt ke jd kaki baran ni.. org tak suka tau... heheh.. tp kalo sket2 tu normal la kan. kalo melampau baran cehhh jalan daaaa...:P
  2. TAK KEMAS - comot, main hentam je nak pakai apa kan...
  3. Lelaki GATAL, MIANG n ETC - mm of coz semua pompuan tak suka kan.. maksudnya suka mengayat menggatal tak tentu hala... eeee mintak simpang..nauzubillah
  4. Kaki ENJOY n BOROS - tak suka yg camnih like suka pinjam2 duit kita kan... mmm payahla gini....
  5. Yg MAKAN GELOJOH - ishh cam tak sedap mata memandang..:P
  6. Yang SELFISH - pentingkan diri dia or menda2 lain yg tak sepatutnya dr kita.. huhu
  7. LELAKI yg POYO... hehe cakap tak serupa bikin or merapu ntah apa2..(biasanya leh nampak kalo memula nak ngorat) :P.. type yg camnih selalu suka citer kelebihan dirinya dan harta benda yg dia ada...

3. 7 Perasaan anda sekiranya keluar dengan orang yang diminati

  1. Suka
  2. Happy
  3. berdebar-debar---:P
  4. perasan
  5. bangga
  6. syok
  7. gembira __ haha sama la kat atas tu

4. 7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda

  1. MEKAh - kalo ada rezki buat umrah atau haji bersama-sama sementara kuat
  2. LONDON - leh jejalan shooping
  3. NEW ZEALAND - nak g ladang hijau yg cantek tu
  4. SYRIA or negara-negara arab
  5. JEPUN - main salji
  6. DISNEYLAND - mcm2 ada
  7. Pulau BALI - romantik tepi laut

5. 7 barangan/sesuatu istimewa yang akan anda hadiahkan kepada si dia

  1. love
  2. heart
  3. barang beskal _ sure suka tak hengat
  4. barang diving - hobi dia gak
  5. kamera waterproof siap casing-- adoila mahal
  6. kasut adidas- koleksi dia
  7. Barang art - leh dia terus berkarya

6. Tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda

Gurauan berkasih - lagu masa kitorg bercintan cintun berjauhan.. ahaks..

7. Rakan yang anda tag dan mahu mereka buat 7 PERIHAL ini. wajib!!!! mereka perlu diberitahu akan hal ini.

  1. KAMEZAIM
  2. LUTH
  3. RAFFLESIA MERAH
  4. DYLA
  5. MAR
  6. SU (savemezero)
  7. KAK TIE (saje nak nyakat kak tie)
adoi letih jawab soklan...silakan la yer jgn segan2


9 bebelan kawanku:

Tirana said...

hehe..tak habis lagi ke musim tag? jenuh nak menjawab.

Dj Epoi said...

Tahniah...berjaya jawab tag juga daa.......!!!

Hebat betui hubby you...nyer Hobbi kan?

Gurauan Berkasih ? ahak...ahak...ahak.....best x 3
Tapi lpas diaorang dah masing2 kahwin dah tak sempoi dah lagu diaorang...

captain joy said...

tag, tag jugak tapi ape yg ditulis makesure buat tau.. kalau x report dalam blog nie nanti...heheh

nyonya*PIE said...

selamat...nasib den xkena..huhu

ei_da.. said...

hahaaaa dj epoi standard la tu sebelum kawin.. ehhehehe

ei_da.. said...

captain joy... eleh abg jrg no nak update blog...

ei_da.. said...

haja... tunggu di lain episod.. hihihi

ei_da.. said...

kak tirana,.... tag ni tak bermusim...

UnGu VioLeT said...

akak, tq tag mar.. tp. mar dah buatla tag nie.. kire okla erk..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah