Wednesday, December 17, 2008

Out Station- brainstorming Bengkel di Melaka

Waktu ini aku bersiaran langsung dr Lobi hotel... tension tul ada bilik member2 yg dapat wifi nih.. tp tah apa nasib bilik aku ni kat selekoh tak dapat nak connect wifi.. hampa gas tul la... (tp dalam bilik bengkel tu ado tau..khekhekheeee) tak dapat mengupdate sgt tp dpt gak jenguk blog kekkawan pun jadi lerrr yg penting happy.. bak kata kartun wonderpets... APA YANG PENTING... KERJASAMA. Opss salah... apa yang penting... MY BLOG..hihi. ni semua gara2 dayah si kecik tu yg buatkan aku tengok kartun tuh... malahan kami suami isteri feveret lak kartun tuh.. huh

Disini la kami berkampung selama seminggu... di Tanjung Kling Melaka
SORRY GAMBAR KALI NI AGAK BLUR GUNA KAMERA HP AJE.. VERSI LAMA.. hehehhe.. memory card kamera wat hal... takleh nak transferrr.. terimala seadanya yerrr



Peserta beserta barisan Professor dr beberapa buah Universiti... antaranya ada ex my lecterur Prof. Dzulhaimi ... bebudak AD kenal lerr, kelas art history...... Prof. Siti Zainon Ismail.. Pakar rujuk bidang sastera dan tektil dr UKM, Dr Hasnah dr DBP.. n ada 2-3 org lg dr USM.... selalu aku berpeluang baca2 tulisan mereka... Tp kali ni rezki kami berkumpul berkongsi idea untuk terbitan buku kami insyaAllah . akan diberitau nanti buku apa... ehhehe bengkel ni dr pagi sampai 10 mlm tau.. huhu letih otak den.... tp apapun hotel ni agak best sebab bilik bengkel ni berdepan tepi laut.. kalo tension2 bukak pintu nampak laut... jarak yg sangat dekat..

pemandangan hotel... idok la mandi pun.. just round2 lepas bengkel...

huhuuu bersepah meja ni.... tp aku suka.... byk idea... hahhaha


pemandangan depan bilik bengkel... huh ada org jala ikan..... malam ni ada acara BBQ..so takde class. fuh lega... tiap2 malam kena kerah otak ... esok dah nak balik .. yea............... rindunya kat umah aku n terutama org yg kat umah aku tu.... wakakakka... nak balikkkkk.. nti sambung lg kalo ada kesempatan update di sini... setakat ini sahaja berita dilaporkan dr Tanjung Kling Melaka.. hehehe

ni waktu lunch curi2 update... kalo sempat ptg lepas kelas aku round blog kekkawan.. daaa

8 bebelan kawanku:

MiSya said...

huhu...tq ieda.....blog awak pun lawa.....hihi..st da ltk link blog ieda..hih

nyonya*PIE said...

ececeh...brsiaran lgsg gitu...blik cptt...cik abg dh tggu tu...hehehe

ei_da.. said...

thanx misya.. :)

ei_da.. said...

ja.. kalo boleh arini gak nak balik dah.. hehehhe

IdaShah said...

nengok gak ekk citer wonderpets hehehe.... aku pun tgk

cantik pemandagan

umie@kakyong said...

Salam eida,
umie suka tgk pemandangan laut tu... aman jer...

ei_da.. said...

idashah....
wonderpets penangan sepupu kecik-kecik ni lerrrr.....

ei_da.. said...

kak umieee... mmg tenang tgk laut kan...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah