Wednesday, December 10, 2008

Sesampainyerrr KL....

Sesampai je KL ajak hubby melencong kemana2 sebelum balik umah.. plan nak ke midvalley, tp apakan daya mak bawakan daging korban sebab kat umah mak dapat byk ramai org kg buat sembelihan korban tahun ni... nanti busuk lak kalo lelama dlm keta kan.. balik la umah dulu nampaknya.. berehat dalam sejam dua hubby ajak kuar.. plan telah bertukar la jawabnya ke GIANT shj.... ok ler tu gak kan...

Kenapa dia beria sgt mengajak aku kuar nih.. mesti ada sebab nya.. hohohoooo dia nak cari vakum rupanya.. alamak apa mimpi abg ni... layan ajerrr.. setelah pilih punya pilih brand PANASONIC jd pilihan.. harga boleh tahan sib baik ada diskaun... dia tak tahan carpet kat umah tu mmg agak berbulu n kdg2 habuk mmg ada walaupun byk kali ketuk n jemur.. ha kali ni rasa la penangan vakum yerrrr...

Sesampainya di rumah dengan rajin nya BIBIK yg HENSEM ni tersangat la rajin... hihihihabis semua di vakumnya termasuk sofa... takpela kalo hubby rajin kita gak yg relax sket.. esok lusa aku plak la yg buat tuh.. :P.. harap2 bibik ni rajinla berterusan.. hehe jgn mareee ar bangg..
.
for me lak apa yg dah aku cari.. tu dia... tengok2 ada sale n ada lak yg berkenan... testing punya testing tersangkut lak 1, dah lama aku nak beli sebenarnya disebabkan cermin mata lama aku anak buah buat main dan hilang... kali ni hubby ganti sebagai hadiah anniversarry.. ok gak takyah aku kuar sen.. ni adalah cermin mata aku yg ke 4..... hihih bila check mata mmg mata aku dah naik sket power kerabunan dan makin teruk adalah tahap kesilauan... masa test ada beberapa huruf yg aku salah sebut.. nampak no mata aku ni dah mmg rabun tp degil tak mau pakai spec nih.. bukan apa, kdg2 rimas, mmg la tak elok biarkan mata terus menerus di paksa untuk observe seuatu kan, sedangkan mmg kabur...

hasilnya aku akan ambil esok.. tungguuuuuuu yaaa....

5 bebelan kawanku:

DYLA said...

cantik la uma eida... hijau kaler ek...

ei_da.. said...

thanx dyla.... mmg sumer minat ijau nih tak tau nape.. apple green...

Diamilikku said...

hehehheheh..
green green grass by the river ...
rajin rajin rajin...
bestnya kalau hubby tolong2 kan eida

ei_da.. said...

hehheeee like green.... sgt sonok kak . dia kalu menyapu mmg tip top .. bersihhh

ei_da.. said...
This comment has been removed by the author.
Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah