Wednesday, January 21, 2009

DeSsErt....

Menu mlm ni mkn sambal sotong, ulam pucuk ubi celur cicah sambal dgn telur masak hitam. (tiada gambo) hehe... sejak 2 menjak ni rajin lak nak masak.. ntah apa ke hangen... tak kisah lauk apapun janji ikut selera sendiri kan... so far hari2 hubby aku kata sedap sampai dah buncit perut dia ... hehehhehe.. teringat buah kiwi dlm peti ais.... apalagi potong2 n sedia tuk di makan.. nyumm..nyummmmm

12 bebelan kawanku:

Dj Epoi said...

Hubby Lu nk ikut Perut Boyot Gua kot hahahhahaha.....

Inform dia Gua nk link kan Blog dia bleh?
Memang sedap ponk buah kiwi nih....nyum...nyum...nyum...

ei_da.. said...

hahaha iyerr kot.. perut boroi hati senang lorrr... heahhahaha


ok bro.. dah bgtau...

su said...

kak su pon masak sendiri...puas ati kan! kene ngan selera kite...lebih2 lg akak org n9, nk sume musti pedas2 sket...sbb kat sabak bernam ni byk mknan yg manis2 aje..hehe..

MiSya said...

amboi2 eida.....
masak sakan...
hihihi...
nice wat....iya..tacklu ati laki kena tackle perut dulu kan...hihihih...

ei_da.. said...

wow kak su masak lemak cili api mesti terangkat ni.. N9 punya sodap tu

nyonya*PIE said...

masak sndiri puas ati..tp tulah malas kan..berdua aje..hehe...kiwi??nmpk sedap je

ei_da.. said...

yesss misya.. kena tackle selera n perut dia dulu.. barula dia teragak2 kalu nak makan kat luar teringat masakan isteri di rumah... heheheh

*SiRibenMerah said...

wowww.. best nya.. kata org kne pandai tawan perut suami.. hehehehe.. nnt bg tips ye akak =P~

Mommy Lily said...

saya suka buah kiwiwi juga

Diamilikku said...

hurmmm...
nikmat kan dapat masak n makan hasil tangan sendiri...bukan mcm SRM tuh..sampai sekarang malas nak masak...
hahahahhahahaha

Tie said...

Tadi dah komen...tak tau la timbul ke tidak...he he...

Buah kiwi tu cantik...tapi masam sangat laa...kalau makan muka kak tie akan jadi kecut pulak...hihi..

ei_da.. said...

haja... kiwi sedappp tryy rasa...

iyra.. mcam2 tip akak ada.. hehehe


hi mommy lily.. welcome..

Kak Su... jgn pecahkan tembelang SRM... hihihi


Kak tie yg ni manis tak masam... ada pun sket2 je...:P

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah