Wednesday, February 11, 2009

::Bora Ombak::

Lately kan ada byk citer aku nak post, mmmm tp nak update tu kemalasan melanda.... balik keje aku dah penat, bukan shj penat badan, penat otak... seminggu dua ni, tuntutan kerja agak stress bg aku... dah lumrah kan.. apapun keje tetap keje..:)

Malam semalam hubby ajak ke Bora Ombak ampang katanya ada nak jumpa client.. Aku pun kalo dah mlm kdg2 ada masanya takut duk umah sorang.. So i follow u la abg... hahhaha.. takde hal punya... sebelum tu tanya gak hubby sape yg dia nak jumpa ni.. dia kata aku kenal n lama dah tak jumpa... mmm teka2 asikla salah.. last2 huby cakap la rupanya nak jumpa Yat.. sekrg kan dia sudah artis...


Ha biasa tgk tak dia.. dlm citer bella aritu pun dia ada.. impak maksima pun ado.. ntah apa lg la citer dia.. yg pastinya selalu aku tgk dia kat majalah..

Nak citer camana kenal dia.. kami kenal dia ni melalui kawan kami kat uitm dulu.. yat ni sama batch ngan kitorg but dia course lain.. budak Mascom or Mass communication. Dulu masa memula kenal dlm hati eiii budak ni talkativenyerrr, mulut dia sgt ramah k. prot pret prot pret kalo dia bercerita... ada aje topik, kalo duk ngan dia mmg la tak henti kita borak.. we all penah g bercuti sekali ke p. perhentian...

Seingat aku aku jumpa dia last masa aku pgnant baby 1st dulu adala setahun lepas kot... so semalam pertemuan yg agak dah lama, dlam hati ni terpikir jugak yat cam dulu lagi tak, yerla kan dia skrg udah glamor gitu kan...

Mlm smlm bila dia dah parking keta, kami dah tunggu kat luar bora ombak tu coz kami sampai dulu... dari dlm keta dia dah jerit " iiiiiiiidaaa.... lama tak jumpa ko" see dia still cam dulu gak. So pertemuan like meeting like borak2 la... dia ada urusan bisnes sket ngan hubby kdg2 dia wat bis card ngan hubby n adala apa2 yg dia nak buat hal printing nih... sambil2 tu borakla citer2 lama, then dia citer holiday dia ke bandung.. mak aihhhh dlm tempat tu dah la bising music poco2, kami borak bagai nak terjerit2.. bila music slow baru senang ati nak borak... gelak saje kalo borak ngan dia. siap plak nak bg aku tudung yg dia beli kat jakarta tp nak ke rumah dia lak dah mlm, so lain kali jer la... Smlm tak dapek nak bergambo ngan dia, kamera tak bawa, bat hp lak kong... mm takpela maybe next time.

Yang pastinya yat tetap cam dulu tak sombong n murah dengan senyuman n kepetahan mulutnya itu borak2 panjang.. hampir jam 12 gak kami borak tu pun tunang dia dah bg hint nak balik, siap minta excuse nak borak lg ngan kami... adoii terlopong kitorg dgr citer2nya... Apapun aku udah menguap, kami pun undur diri n maybe next pertemuan pasti ada coz dia nak approved job yg dia nak tu.... sampai umah bum titon.... :P

6 bebelan kawanku:

cendawanintim said...

yatt tu sangat cantik kan...suka tengok dia..

IdaShah said...

cantik tmpt tu
yat nih cute lah

bagus lah x sombong kan

DYLA said...

wah ida seronok la ada kenalan artis mcm tu....

hubby ida ada wat biz apa tu?

ei_da.. said...

cendawanintim... dia mmg sweet n suka bersolek

ei_da.. said...

idashah... dia tetap friendly mcm dulu gak...

ei_da.. said...

dyla.. kebetulan kenal dia dr sebelum dia jd artis lg.... hubby ida buat bis printing.. if ada nak order apa2 boleh jugak.. hehehhe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah