Friday, February 27, 2009

Happy BiRthDay to my ADIK...

Happy Birthday to u...
Happy Birthday to u...
Happy Birthday to adik...
Happy Birthday to u...


Today , besday my adik.. the only one in the world... dulu kecik2 dia comey sgt... heheh aku ingat lg hari-hari suka gaduh n nyakat dia... 1 hari tak gaduh atau salah sorg tak nagis adalah tak sah tau.. kalau sorang kena rotan dua-dua kena rotan... tp selalunya aku yg kena lebih sebab aku yg nyakat dia.. ahhahah.. aku adalah nakal k..

kadang-kadang kalau dia tgh tgk citer kartun aku suka jentik2 telinga dia ke, cubit2 ke... saje sebab boring.. hehehhe.. mana tak melalak... kah kah kah.. sgt indah zaman kami kecik2 dulu... kemana mak pergi kami dua orang mesti mengekor.. tak boleh pisah.... mmm rindunya zaman tu... 1 perangai dia sampai sekarang.. dia sangat pemalu.. kalau orang datang umah walaupun sedara mara.. dia suka nyorok dalam bilik.. kalau orang cari dia mula dia nyorok bawah katil... heheh lawak betul bila ingat balik... 1 lg dia pendiam, akan bercakap dengan orang yang dia rapat aje... manja sgt ngan mak... sampai tua pun baring celah mak tgk tv...... eeeeeeee tak malu arr... Aku lak yg jeles.. hahahha




Now dia sudah besar.. sudah jd anak bujang... tak lama lg udah mau kawin.. hahahah.. cam tak caya je.. sampai dia tua ni kami 1 family panggil dia adik.. kdg2 bila depan kawan-kawan dia, dia pesan kat aku jgn panggil dia nama adik.. ahha malu arr tu... tp dah biasa kan sampai skrg pun aku panggil dia adik... kalau jalan2 kuar ngan dia dulu2 naik motor aku suka peluk dia.. haha bukan apa saje menyakat.. nanti dia mesti kata " eeeee janganla peluk nanti org ingat ko ni awek aku.." hahahha.. lg dia marah lg aku peluk... kehhkehkeh..... semua zaman tu dah berlalu...

Along doakan ko berjaya dalam hidup, dimurahkan rezki dipanjangkan umur dan punyai keluarga yang bahagia.......aminnnnnn

8 bebelan kawanku:

saveme_zero said...

hensem adik ko...ekekekek. dah ada GF ker..hahaha

nyonya*PIE said...

happy bsday to adik kak ida...smoga pjg umo, murah rezeki dan bahagia slalu...

♥chentaMAYA™ said...

da besar da!
mesti kam0 wndu tyme dia kecik2 dlu!
hee~
pape p0wn!
hepy besday t0 him!

@_da said...

haha su dah ada dah...bebudak skrang kan.. heheh

@_da said...

thanx ja....

@_da said...

Tq Chentamaya... kami sgt rindu time kecik2 dulu...

IdaShah said...

ida ada 2 beradik jer ke?
besar dah adik ida

semoga pnjg umur n murah rezeki
happy belated birthday

Dj Epoi said...

Happy Birthday Dik.......

Hencam adik Lu....
Duduk ala2 nak sanding gituh hahahah

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah