Monday, March 2, 2009

WonDerFul Life....

Pagi-pagi lg aku dah dapat kiriman... Kiriman by hand ajer... nama penuh siap alamat lengkap.... terfikir gak dalam hati apa benda nyerr ni... rasanya takde order apa2... mmm takpela jom kita buka tengok apa isinya.......

Tu dia.. Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............... yang ku nanti selama ni dah dapat... Kiriman CD Korea (Wonderful Life..) free nih.. kalau beli kat kedai mau seratus lebih kot.. tak silap la... ni kawan aku copy kan dr cd dia.. ehheh... Aku minat giler citer ni masa zaman bujang dulu.. selalu layan citer ni malam kalau tak silap channel tv8.. tiap2 malam kul 8.30 mesti layan punya la... banyak tu episodnya.. ni berkeping2 cdnyerr harus aku layan ni kat umah kang malam-malam...


Ni la pengirimnya... CICIKWANI... aka wani.. dia bestfren aku sejak mula keje kat KL ni... banyak kisah pengalaman suka duka aku lalui ngan dia.. kami terpisah bila aku berkahwin.. dulu duduk serumah, sebilik kadang2 tido sebantal makan sepinggan.. tu yang jd berpinggan-pinggan.. heheheh.. TQ very much Wani... luv u tauu.. sebab apa dia kirimkan cd2 ni...?? dulu masa kitorang layan citer ni aku selalu cakap .."wani... nanti nak beli la cd citer ni.. nanti kalau pregnant nak tgk citer ni selalu nanti dapat anak comel cam budak nih..."... hahahhah masa tu time berangan2 la kan... Then skrg bila aku pregnant betul2 dia carikan cd citer ni kat aku... aduhaii terharu sungguh...


NI dia....
Inilah Shinbi Pelakon kanak2 dalam citer tu. nama betul dia kalau tak silap Jung Da Bin..... sebab tu aku suka guna nickname shinbi ni... dia sangat comel.. dahla citernyerr sedih.. kalau aku tgk time sedih2 tu mesti meleleh air mata punyala...

see.. dia comel sangat kan... kalau tak caya g cari cd citer ni.. tgk mesti leleh air mata punya... jalan cerita nak citer ingat2 lupa... nanti aku nak ulang balik tengok baru leh citer yerr.. heheheh malam ni layan cd nih.. bestnyerrrr.........


Cute sangat kan.......... eeeeeeeeeee....grrrrrrrrrr

7 bebelan kawanku:

Tie said...

Oooo.....

Kak tie tak pernah tengok, sat...nanti nak gi tengok kat Youtube...hi hi...

masviona said...

nak gak cd tuh leh tak...hiksss

Dj Epoi said...

Citer Atroman Taroooo ada tak....

Weih.....mana Captain joy nih......cbuk bebenow skank dia eik!!!
Anak Murid dia yang sorang nih....dok tunggu...bila kelas nak mula hahahaha

@_da said...

kak tie best tau cuba la tgk.. hihihi.. tp citernya pnjg...

@_da said...

hihi masviona mai copy.. hihi

@_da said...

haha ultraman takdok la dj epoi... captain joy agak bz sket.. nak jumpa dia susah... heehheheh

cicikwani said...

amboii... siap letak gambo mok cik tu.... dh le gambo yg tak glamer... ida, ingat tak dulu wani ckp ape??? ida tgk sin bi slalu skali dpt anak lelaki, tapi muka pompuan baru tau... skali betul la ida dpt baby boy... iskkk...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah