Friday, March 13, 2009

Bz....

Minggu ni agak bz... everyday meeting.. meeting..meeting.... adoila.. ingatkan student cuti leh le rest sket.. tp meeting lak berlambak.. sampai naik termuak termuntah duk dlm bilik meeting.. bukan pasal muntah alahan pregnant. tp nak muntah asik meeting.. heheheh.. Nak wat camno dah namanya pun keje kan.. redha je la... Balik umah sure kepala dah weng... weng.. mlm mmg takleh wat apa kecuali rest baring n baring.. sejak 2 menjak mlm selalu skt kepala ... huhu

Feberet sejak 2 menjak ni asik nak makan buah.. habis je beli lain.. stock yang berbeza.. anggur ke, mangga ke, apple ke tp mesti kena ada.. mlm2 tu ler makanan yg leh masuk pun... tp tuan punya badan takleh nak appear sgt kat sini.. sudah chubby ooooo... heheheh tunjuk sipi2 jer la ek... pipi udah kembang.. khekhekhe


Ni check up yg lepas.. alhamdulillah baby aktif sgt... masa scan tu kemain lg dia.. tgn kaki bergerak-gerak pastu kaki terkangkang-kangkang lak tu.. ee malu la baby... hehehhe.. tp doc still tak nak bgtau jantina dia kata nanti2 la kan.. dia sambil senyum2 ckp kat kami.. "ala awak tak kisah kan boy or girl" heheh "Ya kami tak kisah pun janji baby sihat semuanya dan selamat"... tul tak... tp papa baby selalu kata boy... mmm yo la tu nak bawa geng dia main beskal la tu.. :P sabo je la...

2 hari lepas dah pun register kat klinik desa... tu pun sebab mak ngan abah dah bising2 hari2 call tanya dah pegi ke belum.. adoila .. akhirnya selamat gak aku pegi ke situ nanti ceritanya di next entry k... daaa...


Today pun ado meeting jugak... huhuhuhu... bluekkkkk!!!!

6 bebelan kawanku:

RaFFLeSiA MeRaH said...

jgn lasak2 sgt yer....

Tirana said...

Bagus makan buah banyak-banyak..Kak tirana dulu pun masa pregnant, asyik terasa nak makan buah aje...

*SiRibenMerah said...

wahhh..
baby noti neh..
akak, nnt layan riben kalo akak da sehat yek..
kita g makan buah byk2.. hahaha =P~

cendawanintim said...

makan buah masa peknen ni memang bagus...tapi saya takder selera nak makan...cuma lalu ngan epal merah jer...huhuhu

jaga diri..

DYLA said...

mmg elok mkn byk buah ida, time pregnant ni. nnti kulit baby lawa je..

lg satu, amalkan buah kurma, bagus..

@_da said...

Yer kak RM.. insya allah.. tq

Kak tirana... Tak taula la ni mmg suka sgt makan buah..

Iyra lepas baby kuar jom kita layan durian.. kekkekeke

Cendawanintim.. takpe kak memula mmg takde selera lg tu.. nanti dah masuk 4 bulan ok la tu kan.. insyaAllah..


Thanx dyla.. ada makan juga kurma dan kismis,...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah