Tuesday, March 10, 2009

Kepulangan yang Dinanti...

Tajuk tak hengat!!... mcm lagu raya lak... :P.. Ahad haritu dlm kul 4 call hubby tanya khabar dia ok ke camana race tu... Alhamdulillah.. pencapaian yg membanggakan setakat ni.. dia dpt tempat ke empat dlm race kategori hardtail.. Bukan mudah gak nak capai tu sebenarnya.. kebanyakan bikers tu mmg dah pro n ada nama.. kiranya hubby dpt pecahkan rekod 1 nama baru yang mana sebelum ni dia tak brape nak glamer antara bikers tu kan.. hehehhe.. so skrg ni tapak baru bermula untuk bersama barisan handalan sedia ada... congratulations.... go go cayyokkkk!!!

Tu la bike kesayangan.. stinky yg comot kena lumpur...... hari training sebelum tu hujan. jatuh ntah brape kali, balik umah dengan siku luka berdarah.. hmmm tp bukan la tau nak serik kan kalau dah minat..

Ini la hadiah sebagai tanda kenangan.. suka sgt dia, balik dengan senyum meleret walaupun tangan sakit... ingatkan dpt pingat tu je.. sekali dlm sampul dpt duit plak.. hehhe.. Yang paling best duit tu hubby hadiah kat aku sebab kesian kat aku duk umah 2 hari masa dia g race.. hahahha... boring tau duk umah 2 hari tak kemana2.. sorang2 lak tu. kiranya upah la tu.. hihihi tak pasal2 duk umah dpt upah lak kan.. alhamdulillah rezki... besar tapak tangan menerimanya.. hehehehe.. tq cyg...

5 bebelan kawanku:

su said...

ape2 pon tahniah!lebih2 lg dpt RM, pasti senyum sampai tlinge! hehee..

nyonya*PIE said...

bestnye dpt upah...meh blanje kite skit..huhu

RaFFLeSiA MeRaH said...

waaa...tahniahhhhh.....sori lame x jenguk blog ida, internet problem skit ari tu...take care....baby ok?

umie@kakyong said...

Ida... tahniah sekali lagi... tumpang gumbire... t/care ya...

@_da said...

heheh tq semua... rezki...:P

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah