Monday, March 30, 2009

Chocholate Cake...

ramai yang bertanya kan tentang cake ni tempohari kan.. so di sini sy letakkan contact number kakak yg membuat cake ni.. tp mmg tak rugi beli.. yg besar ni pun RM10 je.. tp lain-lain saiz tu tak sure la.. n boleh tanya ada cake apa lg yg di jualnya.. heheh..yang pastinya cake ni sedap di tekak ku.. hubby pun cakap sedap mcm cake secret recipe... hihihi nak rasa boleh cuba....


Sebarang pertanyaan sila hubungi dia yer.. coz ida n kakak ni lain2 department.. tp di bawah satu pengurusan yg sama... moga perniagaannya bertambah maju.. insyaAllah...



Mamamirul delicacies
017-8848028 (called her kak Par)
email - pheobeas@gmail.com

7 bebelan kawanku:

RaFFLeSiA MeRaH said...

sedapnnyerrrrr....nak cikitttt....

isya said...

salam kenal, tgk mnyelerakan la.. area mana ni??

MariaFaizal said...

Dik,
Thanks for sharing the info. I've saved her nbr.

xoxo & nite2

@_da said...

Kak Rm mai la kita makan sesama...heheh


Hi isya.. mmg menyelerakan... area KL..


Ok kak maria.. welcome... kena try rasa tau.. hehhehe

nyonya*PIE said...

bole di pos ke...nmpk cam sedapppppppp je

MariaFaizal said...

X rasa pun dah tau best.The look itself is so tempting..he he...

I'm a big fan of moist choco cake (lepas tu complaint gemuk + buncit :)

Idalara said...

hmmm...telan air liur tguk kek coklat ni...nak oder satu lah...mst best..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah