Tuesday, March 31, 2009

Music!!

Ni bukan studio jamming ya... this is at my hubby office... haha.. jgn pelik yerr..

Ada Set DRum


Guitar


N vokalis yg suka nyanyi2 sendiri... hehehe

Sebenarnya gitar ni kan... ada ceritanya.... Ni ler present WEDDING ANNIVERSARRY on Dec last year .. from me to my hubby... dia minat sgt music n suka jamming... dah lama di idam2kan... so on our anniversarry terpikirla nak hadiahkan gitar ni tuk dia.. hah puas hati kan...
Jamming ni salah 1 hobi my hubby gak.. (letih lerr mcm2 hobi dia) :P

Drum ni dia beli masa zaman bujang dulu...Drum set ni mmg dia letak kat opis. bukan apa kalau dia main kat umah ni yg amatla bisingnya nti.. lg pun kat umah takde space sgt nak letak mau bergema 1 umah .. kang ada plak pintu kena ketuk ngan jiran-jiran... hehhe... bila kat opis dia leh layan ngan gitar sekali ngan kawan2 kan... leh jamming lepaskan tension keje.. pepaham je kalau designer ni ada masanya akan tension n ketandusan idea... dgn cara ni leh release kan...


Teringat zaman cintan cintun dulu selalu ikut hubby g jamming... kuikuikuikui


Ni namo eh takdo kojo sebab dah buhsan weekend aritu... painting2 tu karya my hubby masa degree show dulu.. ada banyak lg nti ada ku ceritakan about his panting ya....

wahh my junior nti harus papa ajar dia main drum n gitar kan... hihi

7 bebelan kawanku:

MariaFaizal said...

This is so cool!
I have intentions to send my children to music classes someday :) Instruments or percussions - x kisah asal my munchkins minat :)

I'm hopeless, langsung x musical :(
Lucky your jr, he he...

Cheers dik...

Dj Epoi said...

uikssssssss Artis gak upanya.......heheheheheh

Syabas BeteHHHHHHH!!!!
Tumpe niarjenaaaaahakiaraaaa

Bila bley jamming ni owhhh!!

DYLA said...

ni ofis dia ke ida?

bestnyer...

RaFFLeSiA MeRaH said...

sure baby diorg ni nanti suka nyanyi2 and petik2 gitar...hiksss.....

cendawanintim said...

wahhhhhhh, kat opis dia bule letak drum set tu erk...

sangat berseni la yr hubby..

Diamilikku said...

bestnya...junior diajar?? hurmm junior tu lelaki ker...hehehehehhe....kalau pompuan pun bleh belajar main gak kan..nanti leh jadi yuna..comel je pakai tudung main gitar n nyanyi n conpose lagu sendiri...owhhh i'm so jealouse

@_da said...

Yezz kak maria.. mana tau adam or ayesha minat kan...

Dj Epoi.. leh karaoke ngan captain joy sekali...


Ha ah dyla.. opis sendiri.. tu yg suka hati dia je...:P

Kak RM.. jgn baby ni bergendang dl,m perut udahla.. sakit la perut den...hikhik

KAK Cen... dia buat reelase tension...


Kak Su.. my junior tak tau lg.. boy ke girl dua2 leh je main music kan... heheheh.. meh bg pnjam aleysha kitorg ajar dia bergendang.. hihihi

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah