Sunday, March 29, 2009

I Love My Blog AWARD From AZURE

Terima kasih daun keladi ye AZURE dah lama tak dapek award kan.. hihihi...


i likeee.......


The rules for the award:
Add the logo of the award to your blog. Done
Add a link to the person who awarded it to you. Done
Nominate at least 7 other blogs.

Aku pilih mereka yg belum dapat award dr ku lg.. yg lain2 nti tunggu turn yerkk.. apapun i love to read all my list blogger kat sebelah tu...:)

Add link to those blogs on your blog. Done
Leave a message for your nominees on their blog. Done

4 bebelan kawanku:

MariaFaizal said...

Dik,
I've picked up the award previously :)

Thanks my dear...

@_da said...

welcome kak maria...

♥chentaMAYA™ said...

thx kaq!

Idalara said...

eida...mekasih banyak2 akak dah amik nnti akak letak kat blog akak k..sayang eida..jaga diri elok2 ok..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah