Sunday, March 8, 2009

Parcel again..... Hangerr

Seawal 4.30 pagi hubby dah bangun... hari ni dia ada race bike downhill di Shah Alam. Tak seperti hari-hari biasa awal pagi agak liat dia nak bangun.. tp kalau bab basikal ni tak payah kejut pun takpe, mata dia aotomatik terjaga.... huhuuuuu ni la kalau penangan hobi yang extreme n excited la sesangat.... Pelik juga nape la pagi sgt selalu kalau race pun dlm kul 6 camtu br dia bangun, tp kali ni dia buat preparation dulu, dia sediakan sandwich tuk bekalan.. sangatla banyak.. yerla maybe seronok kan makan ramai2 dgn bikers2 yang lain... selain tu duk betul2kan apa lg yang tak kena kat basikal kesayangan tu la... hmmm ....basikal tu bini no 2 tau.. hehhe i tetap no 1 okay...:P

Awalnya aku tgk dia dah packing khemah, makanan & minuman bagai cam best la plak.. tetiba rasa cam nak ikut.. tp hati tu 50-50.. almaklum mmg dah lama aku tak ikut dia g race ni.. bukan taknak bg semangat.. tp tak larat la nak nunggu sampai ke petang.. cuaca skrg ni lak kan kadang2 panas.. bhuhu mau sakit kepala la pulak lagila dlm keadaan aku camnih... mmm bila dah siap mandi semua tetiba hubby tanya bebetul larat ke nak ikut n tunggu sampai petang... mmm nampaknya cancel la... hihihi.. tak larat pulak rasa duk bawah panas2 tu kan...


So duk umah je la nampaknya... ni la breakfast pagi ni.. sandwich special hubby .. hehhee sodap tau... salad carrot timun bagai ada... dan secawan milo... cukupla...



Apa nak buat dah tinggal sorang2 ni kan... takkan nak layan tv je... aku teringat parcel tempoh hari.... aku prder sesuatu ngan kak tipahvouge.. uuu nama pun dah glamer kan kak.... apa yg aku order... mai tengok....



Ni la dia...hanger tudung... memula aku nampak hanger ni DJ epoi beli tuk kak suked.. dan dari situ aku tgk di blog link kak Tinie tuk dapatkan hanger ni.. dan kak Tinie lak bg kat aku link kak tipah ni... ha cam tu la kronologi citer hanger nih,..... thanx pada mereka yang terlibat.. hehehhe


Rasa berminat nak guna hanger ni sebab nampak cam kemas je.. so sepagi ni aku mengemas je la duk umah... Asalnya tudung2 ni aku lipat je dalam drawer tp cam tak best kan.. so bila ada hanger ni lg mudahla.. nampak kemas n senang nak simpan... tudung aku sangat banyak, 2 drawer tu sebenarnya.. sampai hubby kata leh buat jual bundle tudung terpakai aku ni... kah kah kah... biasala pompuan ada patern yg baru mesti nak try kan... lama2 banyak la koleksi tudung ni.. ni pun tak semua abis lg aku gantung... hehehe... ni aku nak sambung hanger lg... daaaaaaaa

9 bebelan kawanku:

TiNiE said...

amboi amik masa lamanyer nak lipat itu tudung²..tapi takperla, mak yong sentiasa dimaafkan..heheh bes kan hanger tu..

@_da said...

heheh... tudung banyak.. tp pilih mana yg nak hanger kak tine.. tu yg lambat.. hehhehe...

Tie said...

Mak ooii !!

Banyaknya tudung ! Memang patut guna hanger pun...he he...

Dj Epoi said...

Weiiiii......


Bagus x3
Sempoi.....!!!
Melambak siut!!!! Tudung Tuh!!!

Dj Epoi
Apasalahnya rezki yang tuhan kasik kita sama2 kongsikan

Azure said...

kemas jek tudung tersusun dalam drawer....takyah hanger pun dah tersusun...

comeii la hanger tuh

DYLA said...

byknye tudung ida!

siap bersusun mcm tu kat drawer...

best la hanger tu. brapa RM tu ida?

@_da said...

kak tie kalau dah bertahun2 mana tak banyaknya.. tu pun byk dah bg kat org... hihi

Dj epoii..

ni yg selalu captain joy bebel kalau sy beli tudung lg.. hihi apapun thanx yerr

@_da said...

hi azure.. tudung dalam drawer mmg tersusun tp kdg2 tersalah tarik mula la berserak tu yg haru...


Dyla.. tryla hanger tu Rm25 je kos penghantaran rm5 total is rm30.. hehhehe kalau dah berkenan kan.. apa salahnya...

IdaShah said...

mcm nak jual tudung dah hehehe
klu hanger tak kedut ekk

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah