Friday, March 27, 2009

Ketemuan itu...

Alhamdulillah akhirnya hajat kami untuk bertemu setelah beberapa kali tak kesampaian... cik manis ni dah text i beberapa hari sebelum tu tuk date nih... smlm kebetulan lak half day... coz kul 2 aku ada appoiment ngan doc klinik for check up... habis check up dlm 3.30 terus text dia...

Dalam keadaan hujan lebat.. cuba gagahkan diri untuk ketemuan itu... bila text dia kata kat mid valley... ok jom kita terjah ke sana... huhu dlm perjalanan jalan jam teruk coz hujan kan... sgt lambat aku sampai sana.. kesian mereka menunggu tau... dah setengah jalan tu.. hati dah 50-50 boleh ke sampai ni... sebab kenderaan bergerak sgtla pelan.. huhu... dugaan betul.. sib baik tau jugak jalan mana nak cilok tuk elak jam.... akhirnya... sampai jugak...


Ni dia cik manis itew..... sis SiRibenMerah... dlm ketemuan itu jugak ada Kak Maria... hehe bestnyerr.. iyra ni pecah record tau.. u n kak maria blogger pertama yg i jumpa.... hehhehe
sukerrrrrrrrr......


lepak kat cofee bean midvalley sambil borak mcm2 citer.. best betul lepak ngan diorg ni.. kak maria yg baru kenal ni pun so friendly mcm dah lama kenal.. tp sygnya lupa lak nak snap pic adam n ayesha yg cute sgt tu... iyra u pun cute n sweet sgt tau.. manis je dia nih. sgt peramah.... Tp yg tak bestnya time kita jumpa ni i yg paling chubby... uwaaaaaaaaaaaaaa....perut tak berapa naik lg tp pipi lak yg tembam.. hehehhe

Sedang borak2 iyra callkan kak su.... eeee dapat cakap ngan kak su.. best nyerr.. kalau kak Su ada lepak skali ngan kitorg pun mesti best.... takpe next time kita set date ramai2 k...
Disebabkan aku pun dah lambat sampai hari dah nak dekat mlm kami pun beransur.. balik tu sure jam la coz persidangan Umno tu kan.. sabau jela.. Yang penting puas hati hajat tuk ketemuan itu sudah terlaksana... alhamdulillah....

7 bebelan kawanku:

Dj Epoi said...

Walaweeeeeeeeiiiiii

Clap x 3 TAHNIAH buat korang sumer...hehehehehe Bangga nyer siut!!!
Wah...bukan main lagik korang sumer posing2 hehehehee

Cik Riben dah macam model iklan MUFFIN KEK hehehehe
Sis Maria...control Ayu heheheh

Eida....!! memang dah nampak BEB ler pipi gebu LU hehehe

Bila dah blogger bertemu blogger semua terlupa daaaaaaa!!!

♥chentaMAYA™ said...

jejak kaseh ea!

Diamilikku said...

hahahahhahah..
tembamnya dia...
tu la tamak nak ketemuan tak nak tunggu...dah tu jumpa plak ngan geng2 kurus...
kalau kak su ada kan boleh geng tembam sama2....hahahahahhaha

@_da said...

hhahahhaaa bro.... tak tau nak kate camana.. mmg udah debab ... kuikuiii.. pasni say to diettt diettt

@_da said...

maya... jom jumpa plak.. hihii

@_da said...

tu la kak su.. terasa sgt diri ini yg paling lebar.. hahahhaha

MariaFaizal said...

Hi dik...
Akak harap x terlambat nak cakap (again..) "Eida x tembam pun" he he...As we talked that day, akak masa pregnant, berganda2 bam-bam nyer...but sebenarnya x kisah sangat, asalkan baby sihat :)

And, it was really nice meeting you Eida.Cheers.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah