Wednesday, March 25, 2009

TerShopping!!...




























Ada ke istilah tu.. ianya bermaksud terbeli ngan tak sengaja sebab godaan nafsu.. hahhaha... ayoyo dlm tak sedar tershopping baju batik lak.. yerla nak beli lain kali bukan senang... Masa hr kraf ni la ramai pengusaha berkumpul n banyak pilihan... setahun aku beli sekali je dlm sekali ni ... lepas2 tu jrg la... wat stock hari khamis keje gomen kan..... senang skit.. patutnya time2 ni aku g belek beli baju pregnant kan.. tp lain lak yg jadi.. takpe stock baju pregnant dah ada dah jugak.. aritu shopping masa JCard day kat midvalley.. murah-murah gak... masa tu dah rembat 3 helai n skirt selai... ok la tu wat masa ni.. lg pun stock bj pregnant masa pregnant yg dulu elok dan tak pakai lg pun ada....


Kalau hubby aku tengok ni harus geleng kepala... uwaaa............... jgn mareeee


Rata-rata harganya tahun ni agak mahal la dr tahun lepas.. menurut pengusaha batik harga kain putih naik.. tp aku survey dulu la sebelum beli.. kebetulan masa aku temankan kawan aku nak membeli dgn kadar yg banyk tuk adik badik dia sekali... dapatla harga yg murah dr biasa... aku pun tompang skali tuk membanyakkan kuantiti.. lg la dapat diskaun kan... yg penting aku tak akan beli yg mahal melampau atas dari Rm200 mmg tak nak la... cukupla yg biasa2 boleh buat tukar-tukar pakai takla jemu kalau baju yg sama je kan... janji berpatutan n puas hati...


Tahun ni tambah koleksi warna-warna yg aku tak penah ada... tukar selera..


Pilihan 1 : Pilih yg ni rasa sweet bunga tu n design simple (x serabut).. lg pun leh match ngan baju kemeja batik hubby putih hitam...


Pilihan 2 : kuning mmg jrg ada. (warna kabur lak kat sini). biasanya oren yg ada.. design pun aku ubah pilih yg abstrak... simple je...


Pilihan 3 : Corak abtstrak.. Teknik Crack.. lain sikit... saje beli biru turqoise.. sebab aku mmg jarang-jarang ada color biru.. kebanyakan pinkish je koleksi yg ada...


Cukupla ni.. kang lari budget mampuih kena bebel ngan hubby.. kuang kuang kuang..

3 bebelan kawanku:

♥chentaMAYA™ said...

haha!
akq!
sh0ping jea ea!

Dj Epoi said...

Tajuk Entry nih selalu gak kluar dari mulut Isteri Gua hehehehhehe

Tak Sengaja katanya....

Ridhuan said...

tershopping ke? banyak tu..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah