Wednesday, April 1, 2009

Sup Cendawan....

Ini yang ku idamkan malam td... .... sup cendawan...



Tp apakan daya yg ini yg ku dapat... SUP TULANG. uwaaaaaaaaa

Kedai yg buat sup cendawan sedap tu hubby kata dah abis... so dia gantikan dgn sup tulang ni.......... waaaaaaaaaaa......


Hati seakan merajuk... tp apakan daya... rezki jgn di tolak... makan la juga.. huhuhuhu :(


nak sup cendawan.... huhuhu



image fm google... x snap sbb majuk.. hihi.. hahah tetiba jd sensitip....

8 bebelan kawanku:

MariaFaizal said...

Eida,
Tengok both pics of the soups, yg x 'ngidam' pun dah rasa teringin.That's it, this afternoon, akak nak 'heret' my children pergi sup utara :D

Take care dik!

@_da said...

wow bestnyerr kak maria.. sup utara sedap tu.. nyum... nyummmmm

DYLA said...

sedap nya tgk sup tulang tu..

MariaFaizal said...

Akak suka sambal belacan..he he...
"Malaysia Truly Asia" :P

Have a great day!

RaFFLeSiA MeRaH said...

sup tulang pun sodappppp....xpe arrr, pasni leh order lagi, x kan selamanya kedai tu x der cendawan kan....

Azure said...

sup tulang tu menarik laa..nyummm

lea said...

alala keciannya xdpt makan sup cendawan..
ngah mengidam ke kak??

IdaShah said...

meh aku tolong masak kan sup cendawan hehehe...

cian ida mengidam yer

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah