Friday, March 6, 2009

Parcel.... TQ doc...

Pagi tadi masa nak breakfast akak receptionist bgtau..."da ada parcel untuk u dah 2 hari sampai".. ha ye kerr.... baru teringat ada sesuatu yg aku order....

Inilah kiriman dr Doctor Sukhilme. doc ni aku kenal dr blog viruspadu... thanx jugak pada viruspadu yang memperkenalkan dgn doc ni.. Aku berhubung dengan nya hanya melalui email.. sejak awal kandungan aku byk gak refer pada doc ni.. Alhamdulillah doc ni sgt baik.. tiap persoalan akan dijawabnya.. hanya Allah yang membalasnya...

Melalui doc sukhilme ni aku order produk neurogain tuk baby, 2 botol ... khasiatnya utk bantu perkembangan otak dan insyaallah kecerdasan otak bayi dilahirkan nanti. Sebelum membeli produk ni aku banyak gak tgk kawan-kawan ofis yg telah pun guna ubat ni.. Kebanyakannya berpuas hati dgn produk ni, tu yg menguatkan lg aku nak mkn ubat ni.. kita hanya berusaha hanya Allah yang menentukannya kelak kan...


Doc ada kirimkan sekali pamphelet neurogain dan peta ke klinik barunya... siap ada name card lg...tq so much doctor...


InsyaAllah mulai hari ni dah boleh start makan neurogain.... :)

7 bebelan kawanku:

nyonya*PIE said...

huhu...usaha itu penting...

IdaShah said...

neurogain mmg bagus
ramai doktor syor kan
aku pun ambik masa prgenant

SSulieana said...

salam kenal...

mcm best je neurogain ni...nk try gak lah...

*SiRibenMerah said...

wahhh.. bagus btul..
btw, Doc tuh da glemer kann.. akak VP mmg bagus la berkongsi ilmu ngan sume org.. hikhikhik..
Take care sis.. mmuahhhhhhhhhh~

Dj Epoi said...

HEbat doktot doktot lanih kan.....eHEHEHehhehhe

Sempoi........

cendawanintim said...

neurogain mmg bagus...complete..

Aleeya said...

woaa ida dah peknen rupanye, nampak sgt leya ketinggalan hahahah, maklumle leya terlalu bizi keje mengejor duniawi hu hu, congrats...n hope selamat ke akhirnya...amen..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah