Tuesday, March 3, 2009

Pelbagai urusan..

Hari ni.. g check up mcm biasa.. alhamdulillah semua berjalan lancar.. Kebetulan mak ada kat sini umah aku maybe dalam seminggu.. hehhe.. Aku kan sekarang dikuarantin takleh travel.. amaran keras oleh doc huhuhuh.. apakan daya rindu omak punya pasal .. omak den berkorban dtg sini... hihii cayang mak....

Hari chek up yang sgt bahagia hari ini.. hubby di sebelah kanan.. emak di sebelah kiri masa menunggu nak check up.. Orang-orang tersayang ada di sisi... alhamdulillah.. tp bila masuk dlm mak tak ikut la.. hehehe..

selesai urusan di hospital hubby terus ke opis, aku mc la gamaknya.. pelbagai urusan nak di selesaikan.. cam tau tau la keta aku.. dia wat hal.. start enjin tak mau nak idup... rupanya battery dah kong.. kopak poket... yerla dah 2 tahun seingat aku, tak berganti.. dah sampai masa pun nak di yang baru... Sib baik cina tu dah biasa ngan hubby dapatla diskaun...

siap hal keta.. g lak pejabat pos nak renew lesen.. dah seminggu terlewat.. aku ingat but takde masa nak g buat... kalau polis tahan buat2 la terlupa.. hehehhe (mampuih kalau ada polis yg baca nih hihih).. mak datok ramainya orang masa tu.. sib baik pegi kat carefour sempat la aku round2 dengan mak sementara tunggu nombor aku tu... Kali ni buat untuk 2 tahun sekali.. haa senang sket.. kalau boleh nak buat 5 ke 10 tahun sekali kan senang.. hehhe

Agenda selesai dah tengahari.. perut dah berkeroncong... "mak jom g pizza" mak no hal punya walhal aku tau mak bukan suka sgt makan pizza.. tp selain tu dia leh layan punya.. kitorg sama kepala.. so no hal punya.. everything we can share... Mak makan spaghetti bolognise meatball, yang aku teringin sangat adalah mushroom soupnyerr.. hehhe.. adalah 2-3 desert lain

...makanan lain lum sampai.. tunguuu.. ptg kami shopping2, sib baik sampai umah awal.. elok je sampai umah hujan turun dengan lebatnya....

3 bebelan kawanku:

su said...

alhamdulillah...

sronok dgr...jg diri bebaik tau ieda ;)

@_da said...

Terima kasih kak su... ieda doakan akak jugak...

♥chentaMAYA™ said...

rindu kat mk sy!
ad0ii~

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah