Wednesday, March 4, 2009

Syukur.....

Alhamdulillah babyku semakin sihat dan aktif... (ini scan check up yg beberapa minggu lalu) bukan sahaja kami, doc pun sama teruja tengok... tangan seperti berenang-renang atau menggaru-garu kata doc... Jantung berdegup normal... Bagai nak menitik air mata melihat dia.. moga dia terus membesar dengan sihat, jadi anak yang soleh / solehah.. bijak dan pintar.. aminnnnn........

12 bebelan kawanku:

TiNiE said...

insya-Allah da...amin..akak pun syukur tgk perkembangan bb kamu nih...

Dj Epoi said...

Waktu2 ginih kena lebih berhati2 Dik!!

Tie said...

Alhamdulillah.......

Jaga pemakanan tu, kesihatan dan emosi....

fuadnis said...

alhamdulillah..bahagiakan bila tgk baby membesar dgn normal n sihat..tapi eida ni sampai skrg tak bgtau dah peknen brape weeks..takkan nak berahsia lagi kot??ke anis yg ketinggalan??anyway nis tgk dr scan tu kedudukan baby mcm hasil scan nis je..mcm songsang gak..ye tak??

@_da said...

thanx kak tinie...

@_da said...

yer bro dj epoii. tq..:)

@_da said...

insya allah kak tie..

@_da said...

heheh nis... nanti ntry akan dtg ida bgtau bape weeks yerr
hihi...

tak songsang pun.. dlm masa skrg ni dia mmg berpusing2 doc kata.. heheh

cendawanintim said...

amin...mudah2an..

jaga diri yer..

@_da said...

Terima kasih kak cendawanintim...

Diamilikku said...

alhamdulilllah..jaga baik2 kandungan tuh..jgn lasak2...
wah kata org pandai kan..yang kita sendiri duk melasak..hahahahhaha...take care sis

@_da said...

thanx kak su... sama2 kita jd sopan tau.. jgn melasak2.. heheh

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah