Monday, April 6, 2009

Alhamdulillah... tercapai hajat...

Dari N3 sup hingga ke n3 sup jugak akhirnya baru terupdated.... banyak cerita sebenarnya weekend lalu.. tp lum kesempatan nak update... nanti pelan2 aku try update yerkk.... hari ni hari yg sgt memenatkan... minggu ni my family dtg umah.. sonok sgt2.... so pagi td masa aku nak gerak g keje mak abah n adik pun gerak bertolak balik kg... jam 5.30 dah bangun siapkan bfast semua... ingatkan aku dah awal rupanya mak lagi awal... dah siap mandi bagai kul 5 tu.. tu la mak aku... rutin hariannya takde la sibuk mana tp telah menjadi rutinnya bangun awal pagi kalau dia sihat...

so hari ni keje cam biasa.. kalau ikutkan hari ni ada appoiment presentation di Bangi jam 2 ptg.. kul 11 nak gerak dah tp hari ni kan hujan so terlewat sket gerak coz driver tersekat dlm jam.. 12.30 baru gerak... huh jalan jam yg amat... takleh nak kata sebab banjir kat KL... aku leh siap tido2 bagai dlm keta... lg la syok kat luar tu hujan kan... bila tgk jam dah kul 2 tp kami masih stuck sebelum tol sg. besi lg.. aduhai... makan pun belum ni.. sian kat baby... sib baik pg td sempat gak bfast ngan mak semua...

Sampai kat bangi dah 2.35.. nak tak nak masuk terus sbb presentation dah start.. aduhaiii. kepala dah pening.. lg plak dgr soalan bertubi2,.... huhu control..control... jam 4 baru minum ptg... alamak kuih saje.. kalau dah kat majlis gitu takan nak makan banyak... control lg di situ.. huhu...sabar je la... perut dah berkeroncong dah... jam 5 baru selesai.... on the way balik singgah petronas beli makanan apa yg patut alas perut... sib baik balik tu tak jam.. syukur sgt.. tu pun minta driver hantar terus ke umah.. sebab dah tak tahan kepala pening yg amat.. keta aku tinggal kat opis... huhu harap2 selamat la...


Balik terus baring apa tak hengat.. mata dah berair kepala pusing n pening.. call hubby ckp perut dah masuk angin... nak bangun pun tak larat... huh lama gak tunggu dia sampai.. tp baby n mama tetap sabar menanti...

Dan akhirnya hubby tunaikan hajat kami dr minggu lalu....
.
.
.
.
.
.
.


SUP CENDAWAN. yang kat kedai sodap tu... huhuh



DAGING GORENG KUNYIT n TELUR DADAR
(ni dah separuh jalan kena ngap.. heheh)



Semestinya nasi bungkus... sebab aku dah tak larat giler nak bangun.... huhu
hihi.. tak abis pun kalau makan sorang so harus la hubby teman makan walopun nasi sebungkus... dia tau mesti tak abis... yg pastinya sup cendawan n daging grg kuyit tu sgt marvelous, kalau dah teringin tu dapat makan sikit pun jadi la kan..... Tq 4 my hubby.. luv u forever n ever...:)...

9 bebelan kawanku:

MariaFaizal said...

Dik,
Tersentuh hati akak bila membaca cerita Eida (of what you've gone thru today).

But, eventually bila dah baca sampai ending - I'm relief that it's a happy ending :D

Take care dear.

*SiRibenMerah said...

wahhhhhhhh..
sgt busy yek..
tamau macam neh slalu.. cian baby..

akak, take care yek..
mmuahhhhhhhhhhhhhhhh~

Dj Epoi said...

Awat cek.....makan cikit sangat ni...Cek???

Makan Banyak cikit dik....!!!

hehehehehh ( Gua Gurau jer....makan mana boley paksa kan? ) heheheeh

@_da said...

hehe thanx kak maria.. camtu la ragamnya kehidupan... kdg2 sadis gak rasa... hihihi

@_da said...

ayang... jgn risau sesekali je mama baby ni busy... hihi tq dear

@_da said...

Dj epoi... hihi ragam mengandung.. nak makan kemain lg dah dapat mkn ckit jerk.. ngado2 je kan.. hihihi

Idalara said...

salam eida dan bby...busyner mama ni...takpe..aktif2 nnti mudah nak bersalin..wah..dah tak lama lagi ni nak jadi mama ni...mst berdebar2menanti kelahiran kan..bnyk2 berdoa ye eida..akak doakan eida selamat nnti.

IdaShah said...

alhamdulillah tercapai hajat ida nak makan sup cendawan

cendawanintim said...

sup cendawan memang sodap!!!

jaga diri yer..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah