Wednesday, April 29, 2009

Award From @yu.....

Terima kasih buat adik AYU... Thanx dear... menceriakan hari akak.. walaupun kenalan di alam blogger ni yg tak beberapa jam.. tp @yu ni sgt friendly....

Award ni mmg mengiurkan.. mmg dah lama mengidam durian ni.. apakan daya tak leh nak makan... jamah n cuit-cuit je la nak lepaskan terliur tu....





I feel better today.... Alhamdulillah dengan sokongan sahabat2 blogger aku semakin kuat hari ini... sahabat2 semua mmg prihatin dgn mak buyong sorg ni.. thanx pada semua... love u all....


Still menunggu panggilan from hubby... huhu doakan la dia call segera yer...


Thanx ayu.... akak dah dapat call from hubby... jam 9.30 - 9.50 perbualan kami.... leganya...

Hubby tertinggal flight dr amsterdam nak ke Morroco.. terlewat 5 minit aje.. so esok la tunggu flight seterusnya n baru gerak ke morroco.... huhuhuu lega rasa hati... Dah keliling kota London katanya... Tanya aku nak apa? tak reti la plak.. yg penting dah dengar suara dia.. hati sgt2 gumbira... cuma aku kt nak perfume.. hubby nak belikan baju tp tak tau nak pilih.. ahh tak kisahla apapun yang dia belikan aku terima...

Yg paling sweet hubby kata dia banyak beli baju n kasut baby.. nak web cam tp nanti tak suprise kan so tunggu je la kepulangannya... tak kisahla apapun dia pilih kan janji baby leh pakai nanti... "Baby papa belikan baju cantik2 tuk baby.. n papa pesan jgn noty2 duk ngan mama kat umah"... hehhe hubby ada tanya baby kickin mama tak.. hmm baby kickin kuat ajak mama main2 .... Hmmm sesungguhnya perpisahan ini ada hikmahnya.. hati berbunga indah kerinduan kan... so sweet..... Setiap panggilan adalah saat yg paling indah & istimewa...

Sok sampai Morroco jgn lupa call lg ye papa.. Lov u so much!!!

RINDU ITU INDAH walaupun PENANTIAN ITU SATU PENYIKSAAN

6 bebelan kawanku:

:. aYu .: said...

alamak..akak puji melangit..hihi..malu la saye...hihi...nak makan durian ea kak..alalala..cian die..hik2..

sabar ea..jap lg husband akak tepon ea...ayu doa dari sini...

:. aYu .: said...

waa...cepat makbul..hihi..
alhamdulillah..
ayu tumpang hepi......hihi....
"rindu itu indah"
at least makin tersemai la rasa cinta kat husband akak kan..hihi...
cayok2..hehe

@_da said...

@yu.. alhamdulillah doa kita termakbul.. tak lama akak buat entry tu dia call dah...

Betul rindu Itu Indah.... biarpun penantian itu satu penyiksaan... heheh tq dik...

MariaFaizal said...

Yum, yum durian...
But my hubby x makan durian, so mkn durian, biasanya kena ada teman baru best kan Eida? :D

I know you're going thru this first experience being so far away from your hubby with strength & grace.

Take care.

:. aYu .: said...

wecom2..
ahaks..:-)

@_da said...

Kak Maria samala hubby ida pun x brape suka.... kita kena ada geng yg sama2 syok makan durian baru best kan... kalau berebut2 lg best...

yes kak maria.. tak penah berjauhan cam ni la terasanya kan...


AYU... sama2 dik..:)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah