Wednesday, April 29, 2009

No call...

Last call from hubby pagi isnin yang lepas... Sampai saat ni tiada lg panggilan.. maybe dia bz kat sana... Wife bos hubby bgtau HP hubby dia kena block so lewat dapat on n maybe sebab tu gak takleh nak buat calling n internet.. huhuuuuu.. takpe sabar je la... Saat ni my hubby masih lg di BIRMINGHAM....

Perjalanannya hari ini akan berlepas ke PARIS dan Dari PARIS ke RABAT MORROCCO... flight jam 9.20 a.m dan dijangkakan sampai jam 1.30 ke Morocco... waktu Malaysia maybe dalam kul 10 mlm nti.. bila sampai sana maybe dah leh wat call ke sini... uuuuuu tak sabar nak tunggu malam camnih... Moga perjalanan dan segala urusannya dipermudahkan dan selamat di sana...

Esok nak buat check up glukose... ayoooo x sukanya... jgn aku muntah sudahla.. sib baik mak ada nak temankan... weekend cuti 3 hari lak... adoii bosannya tanpa hubby... plan nak balik kg tak jadikla nampaknya kena tunggu dia balik... setelah sekian lama aku kena perap kat KL ni.. rindu kat kg.... dr disahkan pregnant aku dah dikuarantin oleh doc tak bg travel... la ni InsyaAllah baby dah kuat katanya.. lagipun banyak nak bantu mak ngan abah tuk persiapan kawin adik aku yg sorang tu... huhuuuuuu.. mcm2 nak buat tp yg mana mampu terlarat dek badan je la yg leh buat pun.... sabar je la.....


Mlm td baby kicking sgt la kuat sampai aku naik takut... bila pegang perut leh terasa ntah kaki ke tangan dia gerak... huhu yang penting dia aktif.. maybe dia tau mama dia sunyi saje je dia bg hint nak ajak mama main2 yerkk.. tunggu papa balik k.... cyg bucuk mama....

12 bebelan kawanku:

MariaFaizal said...

Baby is a good condition if he/she's kicking real hard :D

To get mommy to 'wake up' & realize that he/she's still there for mommy though daddy is far away.

Be good & eat well.All the best for the glucose test :)

nyonya*PIE said...

bnyk2 brdoa k.insya-allah sumenye akn selamat.bby sgt aktif la tu...n temankan mama dia...

@_da said...

Really ke KAK MARIA? Baby in good condition kalau kicking kuat tu yerk...... huhu lega sgt2 ida dengar....

Baby mmg seolah-olah mengerti sgt2 keadaan mummy dia.. bila dia bergerak2 tu perhatian kita lebih kat dia kan... thanx so much kak...

ai said...

aloloooo..syiannye. takpe, mudah-mudahan sume ok. take care tau!

@_da said...

Haja.. betul tu.. skrg baby gerak kuat sgt saje bg mama dia bg tumpuan kat dia.. hehehe



Kak ai.. mekasih bebanyak yerk... insayaallah moga semuanya selamat... aminnn

Daddy Cool said...

Kumur glukose pastu luah kan jer kat mana-mana..heheheheh!

@_da said...

Haha DadDY kalau nurse tak nampak nak je buat camtuh.. hihihih

MariaFaizal said...

I c u changed ur profile pix :D
Cute & yummy berry :D

@_da said...

kak Maria.. ida suka tgk buah cberry ni .. cute je kan.. tp tak suka nak makan buah ni.. hihi manis...

isya said...

bestnya baca cter ida, baby tendang2.. isya mcm nak pregnant lg..hiks ;p

@_da said...

hehhe isya seronok kan bila dia bergerak2.. kenangan yg tak dapat dimana-mana...isya tambah la lagi nanti.. heheheh

Aleeya said...

Selamat bercuti, rest semahu mahunye okay..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah