Sunday, April 19, 2009

Celebrate...

Jangan ada yg bosan yer.. masih lg mood update psl my birthday.. Mlm on my beirthday tu hubby bawak makan western food kat kajang.. tp takde gambo mlm tu coz tak bw camera... hihi..

Untuk tahun ni hubby belikan kek blueberry chocholate cake... selalunya blueberry ni ngam ngan chesscake kan.. tp sedia maklum aku ni tak suka cheese.. Awalnya hubby nak beli cake Secret recipe tp aku jemu... atas permintaan sendiri aku yg nak blueberry choc cake nih.. heheh demand pulak kan.. pesan awal2 beli yg kecil je sebab kalau dah berdua je mana nak abis... kalau secret recipe tu sure besar sgt kang ada sebulan baru abis kang.. bazir plak kan...


Nyumm.... nyummm... sodapnyerrr... cute je kan... Umur dirahsiakan.. yg pastinya udah tua.. hehehhe

Simple celebration but i'm so happy....

Hmmm dah selamat dikerjakan.. tp takat tu je pun makan.. muak pulak kalau byk2 kan... tp best terasa sgt blueberry dia.. thanx honey....

8 bebelan kawanku:

Aleeya said...

happy besdayyyyyyyyyy, semoga semuanya berada di dalam lindunganNya..sedapnye kek tu..nak skettttttttttt

Tie said...

Ooo....makan sorang ke ?? Hu hu...kak tie terliur laa..

@_da said...

Tq leya.. jom dtg umah makan kek...

@_da said...

Kak tie kami makan bertiga... mummy.. baby n daddy.. heheh

TiNiE said...

nyum..nyum..
sedapnyer kek...

fuadnis said...

ala eida..watpe nak rahsia2 umur..terima jelah kenyataan..ha..ha..gurau jek.. nis suke bgtau sume org umur nis..klu org tanyalah..he..he..

nyonya*PIE said...

happy besday kak ida...wah, kek nye sgt mabeles je tgknye tu...

nba-Nur said...

Salam.. Hi Eida.. Apa khabar? Lama Nur tak singgah blog.. Maaflah sebab terlepas tarikh birthday Eida.. Singgah blog Nur ye.. Pick-up card & gift dari Nur..

Jaga baby bebaik ye..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah