Thursday, April 23, 2009

Entry TERHARU,....









Sorry its late...


Khas buat Eida.. Selamat Hari Ulangtahun kelahiran pada 17 April yang lepas. Maaf ye terlambat nak "wish"...

Semoga Ida dipanjangkan umur dan dilimpahkan dengan rezeki dari Yang Maha Esa..


Jaga kandungan baik-baik ye!!.. Take care..


Ikhlas dari,

Nur


Hadiah untuk Ida...








Dedikasi Khas buat NUR....
Perkenalan yang hanya di alam MAYA..
Bersua tanpa WAJAH,
BERBICARA.. tanpa SUARA...
KITA menjadi akrab seperti kenalan yg telah bertahun lamanya...
TERIMA KASIH tidak terhingga.. dengan adanya entry yg NUR buat khas tuk eida ni..
Terharu yg amat terasa...
Membuktikan IKATAN persahabatan yg terjalin jujur dan ikhlas dr NUR..
Moga Allah sentiasa melindungi dan memberi kebahagiaan pd NUR sekeluarga..
aminnn..


9 bebelan kawanku:

reen said...

HAPPY BELATED BIRTHDAY!!!!

@_da said...

TQ reen 4 the wish...

MariaFaizal said...

This is really sweet.. I'm sure you're feeling wonderful Eida.

Great for 'baby'when mommy feels good... :D

Nite2.

@_da said...

So sweet sgt Kak Maria... sengih2 sampai ke telinga.... baby lak sampai kickin jek tumpang happy.. hehehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

epi belated besdayyyy....moga diberi kesihatan yg baik dan sentiasa dipelihara tuhan hendaknya...amin....

@_da said...

tima kasih Kak RM moga akak juga sihat hendaknya di samping suami terchinta....

@_da said...
This comment has been removed by the author.
nba-Nur said...

Assalamualaikum... Hi Eida.. Waaaaa... Nur terharu jugak sebab dapat sajak khas dr Eida.. Mekasih bebanyak ye Eida.... :D Nur suka sangat2 sajak tu... :)

Moga kita boleh eratkan silaturrahim antara kita. Nur pun suka buat sajak..tapi dah lama tak asah bakat terpendam tu.

If Eida happy, Nur pun turut happy.. May Allah bless you & also your baby...

Take care ye..

@_da said...

Sama2 nur.. actually ida tak pandai pun bersajak ntah camana dpt idea pun tak tau.. heheh... tima kasih doa nur tu.. ida doakan nur juga bahagia sentiasa...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah