Monday, May 18, 2009

TAG : My Desktop.. from yatiechomeyl..

1stly nak say sorry kat yatie.. lama betol baru nak buat tag nih.. nak buat tag kena ada mood gak kan.. heheh.. kala ni tgh boring yg amat.. tunggu hubby still lom balik keje.. layan tv layan blog lerr... tu yg teringat hutang tag yatie ni...


1) Anda perlu printscreen wallpaper anda yg tengah guna skrg. jangan tipu2 ek !

Dan...


Ini la hasilnya....



Ni ler wallpaper eida guna skrg.. sok lusa kalau ada mood tukar lain plak...


2) Beritahu kenapa anda suka gambar ini?

Love this pic coz rasa cun jerk (perasan) sebab rasa kurus jek masa tu.. uwaaaa.... kena diet balik after kuarkan baby nih..... hahahah of course semua org suka gambo kawen memasing kan.. sweet memories yg tak kan dpt di beli di mana2 dan tak ternilai harganya... Actually this pic after we all nikah.. suci je muka kan.. hahah...



3) Tag 10 org lagi..


Sesape nak buat silakan lerr ek...

ikut prosedur yatie dah siap wat tag, leh amik hadiah cute ni... hehe TQ yatie... semoga selamat lahirkan baby nanti..


Hati berdebar-debar nih.. sok nak buat monthly chek up.. sedang sedaya upaya mengempiskan kaki ku yg bulat nih.. mlm semlm letak atas bantal tinggi ada kurang sket.. tp bila hari ni kesana sini wat keje dia mula bengkak balik... uwaa jgn kena bebel ngan nurse udahla besok... takottttttt....

DOAKAN MUMMY N BABY SIHAT YER... dup dap dup dap dup dap....


8 bebelan kawanku:

Dj Epoi said...

Amboih-amboihhhhhhhh gambaw tak kesian.....hehhehehe

Macam semalam kawin siut!!!!

Lewat Tidow.......nak join club burung hantu ker? hahahahah

MariaFaizal said...

The cutest/sweetest screen :D
All the best for your monthly check-up.At times,akak miss pregnancy so much as hubby will treat us like Queen..he he...

yatie chomeyl said...

hehe xpe wat lambat2 pon :)

camne check up hari ni? ada ok tarak ok?

puterikurekure said...

kaki dah bengkak ke yang?
ish. takut la plak ek.

@e_da said...

DJ epoi... bila tgk gambo kawin rasa muda selalu.. hahahah... mmg jd burung hantu kalau tunggu hubby balik keje... :P

KAK MARIA.. tq.. heheh.. betul everything what i'm doing hubby mesti care.. to yg sonok tu...

Yatie.. result hari ni agak menggemparkan sket nti ida buat entry... heheh


Puterikurekure... kaki mmg dah start bengkak dr 5 bln ld.. tp ada masa kang dia surut.. kaki ni kecik no... hehehhe

isya said...

isya dulu pun pling takut nak g monthly check up, mls nak dgr nurse tu pot pet pot pet.. ;p

Diamilikku said...

suka statement kak maria..
hubby treats us macam queen..heheheh
gud luck ye check up esok

@e_da said...

kak su kalau selalu mcm queen ni kan bagus kan.. hehehhe... check up ada yg tak syokk sket.. hehehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah