Friday, June 19, 2009

Cupcake hantaran ....

Aku minat sgt nak belajar buat CUPCAKES nih... dr sebelum pregnant lg kononnya nak ikuti kelas buat cupcake ni.. tp asik tanguh-tanguh je so tak terbuat sampai la dah pregnant ni.. pepaham je la kalau dah berbadan dua yg berat ni.. of course semua tergendala... masa tu dah survey beberapa tempat buat kelas cupcake nih.. tp lum kesampaian nak belajo nyerr...

Di sebabkan terlalu minat.. dan suka sgt tgk cupcake yg cantik2 ni.. aku pun berminat nak membeli tuk hantaran adik aku aritu... (aku sponsor .. heheheh) survey2 kat internet jek.. blogger2 yg buat cupcake.. so yg terhampir dgn umah mak ada 2 org je. 1 tu kat yong peng... yg kat yong peng tu malangnya aku terlewat order so kakak tu dah full order tak dapat nak terima... hmm memula tu cam hampa jugak.. survey lg.. jumpa 1 lgblog kak alice nih.. http://cuppacakeblicious.blogspot.com. dia duk area sri medan. try2 email akak ni terima order lg tak.. nsb baik dia masih terima... so set order n time to pick up cake tuh...

Dan sehari sebelum majlis aku ngan adik gigih g amik cake tu yg jauhnya agak2 setengah jam jugak dr umah mak... takpe janji hajat tercapai....


Dalam kereta adik dah sambar dulu kek tu.. dia nak testing la kononya.. huhuhu.. choc moist cupcake.. sedap... kakak ko pilih mmg ler kan.. hihi

ni pic from blog kak alice... cupcakes hantaran adik... 16pcs...

yang ni order lebih.. saje nak makan-makan... 6pcs..

Kek ni kak alice sertakan terus dlm transparent box.. so aku just bubuh ribbon je.. dah siap...


yea sok weekend ... nak berehat2.. nak g shopping cari lg brg baby... ngeh ngehhhh ngehh.. papa to be.. mama to be nak g world of cartoon la.... jgn lupa.!!!

5 bebelan kawanku:

Gieyana said...

cantik cupcake tue...wahhh nk g shopping yer..shopping leklok k..:D

isya said...

tanteknya!!

isya pun teringin gak nak belajar, tp tk kreatif la nak bt bunga2 cenggitu...

IdaShah said...

cantik dan comel
sbb tu rmi org suka cupcakes

Diamilikku said...

rajinnya nak gi shopping..akak satu barang pun lum beli lagi kat sikecik nih....adoyaiii...tak feel ahhh nak shopping sorang2

@e_da said...

hi gieyana.. tq.. kalau ada yg berkenan shopping ...

ISYA.. jom g kelas cupcake.. heheheh


Idashah.. cute kan cupcake...


KAK su... tgh list mana yg tertingal.. mana yg belom beli tu yg nak cari.. 1st baby mmg teruja nak shopping.. hehhe mama dia yg lebih..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah