Thursday, June 25, 2009

Takde mood...

Malam ni ada homework nak buat.. beria bawak balik umah.. now dah kul 9.45pm .. tp takleh nak start lg.. huhu sunguh-sungguh takde mood.. esok nak submit.. time tu gakla teringat sok nak chek up.. dah situ la homework situla gak nak kuarkan buku merah klinik tu... hehehe la ni duk depan tv mengadap lepas satu.. ke satu citer.. hubby bz arini balik lewat sket.. aku lak duk tunggu citer 3 janda.. bukan apa suka sgt tgk farid kamil n lisa surihani tu.. hehehhen cute jek...



Tgk buku merah ni pun ada homework aku tak buat .. hehhehe...


tu dia.. nurse pesan suh tanda gerakan baby 1 hari mesti lebih 1o kali n tandakan tiap kali baby gerak.. start tarikh yg lepas dia bg tu... Aku mmg pastikan baby gerak tiap hari lebih 10 kali dr 9 pg hingga 8 mlm.. iaitu dalam masa 12 jam.. cuma malas la nak tanda dlm buku tu.. jap lg sebelum tido nak kena tandakan dulu sebab sok nak g check up. kang ada aku panas telinga kena bebel ngan nurse lak... hehehhe..

malam ni rasa nak gantung je kaki ni... sebab aku dah letak atas bantal tinggi pun tak surut sgt...... aritu dah ok. maybe 2-3 hari ni aku kesana sini.. uhuhuhuuu.. hope sok kaki ni okay la... huhu

4 bebelan kawanku:

Dj Epoi said...

Tanda jangan tak tanda hehehheheh...

Dulu Kak Suked ponk camnih gak.....

Tapi kekadang dia tembak/tanda jew hehehhheheh......

puterikurekure said...

sila2 isi tempat kosong..
hehehe.

@e_da said...

DJ EPOI...heheh nak tanda tu senang jek.. heheh tp punya la malas...:P


Puterikure-kure.. nti awak pun kena isi tmpat kosong.. heheh

+NADS+ said...

nad aritu pun bengkak gak kaki...
start masuk 32weeks dah bengkak2 kaki...
pastu masuk 37weeks, tetiba ade darah tggi...tu yang kena induce...
hope...u dapat bersalin normal...amin...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah