Wednesday, July 1, 2009

Celebrate bufday Hubby...

Kebetulan besday aritu dia takde kat sini... dia ke terengganu.. mlm ahad tu pun dia sampai dah kul 10.. mm tak sempat la nak dinner kat luar tuk celebrate besday kan.. sian dia dah penat... so celebrate pd hari esok la jawabnya....

Ole2 untuk aku.. hubby kata dia tak reti nak pilih.. mm tak kisah la aku terima je apa dia bg pun.. heheh janji ingat bini .. hihihi.... T shirt dive.. suka sgt la tu... hobi dia kan.. t shirt tu dia beli sepasang tuk kami ber2.. kain batik tu kakak ipar aku yg hadiahkan... n baju kelawar batik.. heheh apa2 color la hubby aku pilih.. dia kata kesian tgk pakai t shirt sendat dah... dia tolong tambahkan koleksi kelawar aku tu.. thanx abg....

Esok tu dah plan nak g makan luar tuk celebrate besday dia.. nak beli kek dia kata tak mau... huhu.. gitu pulak.. so aku ikutkan jek.. kebetulan haritu dia puasa sunat ... so aku aku ikut jek mana dia nak makan aku belanjer... hehhehe last2 nak makan kat NAILI's ampang jek.. yerla nak g jauh2 pun jalan jem kalau dah ptg2 org balik keje kan...

Sampai awal.. so muka org puasa kena tunggu la magrib.. makanan pun mintak hantar dekat2 nak berbuka.. kang meleleh lak aiur liur nengok.. heheh (aku tak posa..:P)..

makanan sampai... siap sup tulang lg.. huhu.. baca doa dulu tau...

amboi air .. kemain lg.. org posa katakan.. mcm2 dia naknya.....


dah berbuka... hmmm cedapnya..

Aku makan ni jek mushroom sup n garlic bread.. tekak tak berapa lalu nak makan.. tak tau nape... (sebab dah kenyang makan lunch kot.. hihihihi)

Secara kesimpulannnya tahun ni celebrate secara sederhana saje sebab papa puasa.... hehheh.. bagus...

PRESENT??? tunggu dia pilih sendiri apa yg dia nak.. huhuhu.. sedia yer poket aku nak kuar duit sekali sekala tuk dia.. hihihi


balik tu aku ajak hubby g ke sini.... heheheh..


Survey2 katil baby.. tp tak beli lg pun.. hubby kata kena rancang budget... hehehhehe... nti kalau ada kita beli yer baby... daaaa

psstttt : mesti ada terselit sket gak agenda tuk baby... ehhehe pening laki den..:P

11 bebelan kawanku:

nasazfrog... said...

HAI SALAM KENAL... WAH TAK LAGI TU NAK BERSALIN,, TAKE CARE K. :)

suked8787 said...

Nyum2 sedapnya garlic bread cicah dgn mushroom soup tu...i like it!

Anyway, eida mkn la selagi blm bersalin, bila dlm pantang nnt dah x boleh blasah mcm2...

Hepi beday to husband Eida....semoga panjang umur, murah rezeki n berbahagia selalu...

fuadnis said...

eeii..bestnye tgk kedai baby tu..mcm2 jenis katil ade..kat alor star ni tak nampak lagik kedai cenggitu..boring laa..

anyway hepi besday to hubby eida..tahun ni dia dpt hadiah yg lebih dan sgt bermakna la..(baby..)

besday hubby nis hujung minggu ni lak..nak kasik ape yek??kasik baby je la..he..he..

@e_da said...

hi nazasfrog.... tima kasih jenguk ke sini... tgh berdebar2 gak nih../. hihi


Kak suked tima kasih... mmg masa ni la nak makan pun nanti org tgh raya apapun ida takleh makan... huhuh sedihnya...


Anis...Nis kedai tu katilnya mmg lelawo.. tp harga pun lawo... tahun ni mmg hadiah baby je kat hubby.. hehhehe

eiza in the house.. said...

salam eida
nie kak yus..:)
hope eida sehat..
happy besday buat hubby eida eh..
moga korang happy selalu..amin

Diamilikku said...

heheheh..sebut hadiah baby teringat birthday hubby tahun lepas..memang tak bagi hadiah apa pun..alesha tu je lah..dah alesha kuar 3 hari lepas birthday papa dia kannn...hehehehhe

Idalara said...

salam eida n hubby..selamat pnjng umur dan tambah 1 tahun usia tua buat hubby eida..hehehe...muga bahagia hingga akhir hayat dan bertemu di Sana.amin.

umie@kakyong said...

Salam dri umie utk hubby Ida.. Selamat Hari Lahir, semoga di panjangkan usia,dimurahkan rezeki, bahagia sepanjang hayat dan kekal abadi... dan jugak.... dapat anak ramai...

:. aYu .: said...

salam kak ida and hubbynyaa...
semoga akak huby dan baby sihat ye..

hehe

+NADS+ said...

bestnyer beli barang2 baby...
aritu nad beli brg2 asas baby kat mybbstore.com jer...

2hari ke kl..semata2 beli brg baby...sgt syiokk shopping tuk baby..rase nak wat lagik...

@e_da said...

Kak Yus.. tq yerr.. akak pe citer sekrang?


KAk su.. lg best kalau aleysha lahir harijadi papa dia kan.. hihi


Kak idalara.. trima kasih mendoakan kami yerrr...


KAk umie,... thanx.. sama jua buat akak moga bahagis hingga di sana...a minnn


Ayu.. thanx dik.. moga ayu pun ceria2 selalu...


Nads mmg teruja kan brg baby kdg2 mmg tak kisah dah brg sendiri.. hihi

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah