Friday, July 31, 2009

Mee Goleng.....

Hari-hari makan menu hospital jemu jugak kan.. masakannya kira ok la.. tp kalau ulang-ulang yg sama adalah jemu kan.. semalam rasa nak makan mee goreng.. yeaaa dah dapat....alhamdulillah...


Tiap hari waktu hubby melawat ni la kerojenyerrr... layan game zuma... hihihi.. dag brape stage dah... tak abis-abis lg...



Khuyukkk tu.............. kalau tak menang boleh sampai tension2... hahahaha apadaaa..........

Hari ni dah hari jumaat.. sok sabtu.. lusa ahad,.... esok nenek yg strok tu dah boleh discharge, sama gak ngan budak depan katil aku ni yg migrain pun dah boleh balik.... aku masih lg disini... huwaaa.. huhuhu hari-hari keje menghitung hari.... dah 2 kali jumaat aku kat sini.. hope minggu depan dah boleh balik ngan baby kan... hehehhe... baby .. mom n dad are waiting for you... huhuhu.... luv u baby...

6 bebelan kawanku:

puterikurekure said...

kite sendiri tak sabar nak tunggu bila la baby eda ni nak pop out.
hehehe.

sabar ye awak.
:)

aYu said...

em..mi tu cam sedap..
game zuma tu dulu masa ayu baru memule dpt..pun gila gak..

yatie chomeyl said...

hahha yatie suka gak main game zuma tu. main smp stage 12...syiok wooo skrg tak berani nak on game zuma tu..tkut kalau dh gian main, terlupa pulak dh ada baby ngeeeeeee

AmiYs said...

nmpk sodap la mee tu.. huhu.. tibe2 rase nak mkn mee pulak... harus cari ptg ni.. hehehe...

fuadnis said...

nyum..nyum..sodapnye mee goreng tu....sabor jelah tgh pantang2 ni..nanti ko eida..time ko pantang..nis plak tunjuk menu yg sodap2..he..he..gurau jek..makanlah puas2 ..dah tak lama tu..nanti dah bpantang telan air liur cam anis je nih..

@e_da said...

puterikure-kure.. kita lg tak sabo nak tgk dia... hehehe


Ayu.. akak pun suka tp dah jemu.. hihi



Yatie.. game mmg takleh start... jap lg anak menangis pun mama dia tak perasan duk layan game.. hihi


Amiys.. makan seagi boleh.. hihi

Anis.. sila bersabar yerr.. anda bukan sahaja didalam pantang tetapi juga dalam proses diet.. heheh sabo je nis.. raya nanti nis leh bedal semua.. ida lak yg tak boleh.,.... huhuhu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah