Tuesday, August 4, 2009

Aku kena TERJAH!!!!!!!!!!!

SAPE YANG TERJAH??????????????

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
Haaaa.. ni dia... mereka bertiga....DJ EPOI, SUKED n the cutest BEN 10 (baby AFIQ)

Sangat tak sangka ok.. di tengah2 aku keboringan n kebosanan tetiba ada org bg salam... jengah2 muka ya Allah.... kak suked n Ben 10 dan disusuli Bro DJ epoi kita nih...... huaaaaaaaaa sangat teruja... baru tgk2 blog DJ epoi beberapa jam sebelum tu.. tau la aktiviti diorg pegi buat check up tuk BEN 10 hari ni.. tp tak sangka mereka dtg menziarah aku kat sini.....


pic ni gelap lak sebab blakang tu cahaya terang plak kan...

Tima kasih sangat2 tak terhingga... diorg ni sgt friendly.. padahal kenal kat dalam blog ni jer.. tp kedua2nya sangat peramah... lagi2 si ben10 teramat peramah ntah mcm2 dia cakap bahasa dia.. dia dah kenal mak ayah dia.. bila aku pegang jap dia nagis.. tp puas hati dapat pegang n cium2 dia puas-puas....


Lama gak kami berborak-borak.. last2 sekali baru dapat tau yg aku panggil KAK SUKED ni sebenarnya sebaya ngan aku hhahhahaa,.... so lepas ni takleh panggil KAK lg... aku lg tua bulan rupanya.. hahha kena sedor diri lg tua beb.. heheh sorry yer sue.. tak kenal maka tak cinta n makanya tak tau kita sebaya... hihih................ takpela skrg dah tau.. hihihi

masa tengah borak2 bro Dj ada bgtau ada tgk tak last entry dia.. masa tu tak sempat tgk lg.. rupanya dia ada kata nak g terjah blogger.. sekali gua la orangnya rupanya.. dah la aku ni lawa sangat duk spital ngan baju uniform tadika ni.. harap2 bro Dj edit la sket muka aku yg kembang semangkuk ni.. huwaaaaaaaaa.. muka n badan sembap giler okeh... rasa cam tah apa2....mau taknya berkurung dekat 2 minggu lebih dlm ni.. katil n bilik ni dah jd cam umah aku gamaknya... huhu .. sabo je la..... muka mesti huduh gilerr dlm gambo.. :P tak sanggup den nak menengoknyerrr.............

Sayangnya mu hubby bz lak arini.. kalau tak leh mereka jumpa n borak panjang.. takpe lain kali insya allah kita semua dapat jumpa kan..



Ni dia si BEN 10 (afiq) comel yg aku suka sangat tengok gambo2 dia kat blog ayah dia..... mmg comel yg amat... akhirnya dapat pegang, pelok2 n cium2 dia... puas hati.... kulit cantik bersih... mama dia pun cute jek.. cayala lepas ni kena belajar cara2 nak selimkan badan ni balik cam sue.. walupun anak dah 3 body maintain jek... cayala...huhu



Buah tangan dr mereka... cute siap beriben merah lg.. hehhe... thanx so much...

Terima kasih tak terhingga.. buat DJ epoi sekeluarga.. kami suami isteri doakan family bro dimurahkan rezeki n bahagia hendaknya..... insyaallah nanti baby dah kuar kami pulak terjah rumah bro yerk.... hehehhe....


Dalam pada tu sempat lg borak ngan blogger kak TINIE thru HP DJ epoi.. heheh.. makin ukhuwah ikatan blogger ni nampaknya.. alhamdulillah...

16 bebelan kawanku:

Nadia Yuna said...

comelnye baby tu. gerammmmmmmm!

*SiRibenMerah said...

da agak dah kne terjah ngan bro Dj.. hehehehehe..

cayalahhhh.. ben 10 tetap ensem.. hikhikhik..

take care sis..

TiNiE said...

hai eida!!!
do take care of urself. the time will come. don worry...

Dj Epoi said...

Sakam...nak mandi dulu...hehehe nanti Gua komen k.....hehehe

suked8787 said...

Salam...Eida..

Hehehe...best dpt jmpa eida td...walaupun tembam tp maintain comeyyyyy...xpa, tembam sbb nk dpt org baru...nnt lebih slim dr Amy Mastura....walaweiiiiiiiiii (pinjam trademark Dj Epoi)

Nnt dh bersalin jgn lupa posto gmbr anak menakan baru kami tau.....

Nt k su...ops! nnt sue bg petua...(Shyyyyyyy...diam2, org laki x leh tau)

Diamilikku said...

alah...petua suked kurus senang jer....
kena cir bir lepas balik dari bandung...demam berkelubung seminggu terus tak lalu makan dan slim melim..hehehehehehhehe...
(gurau jer walaupun fakta itu ada ketepatannya) ye tak suked...

hehehehehe...bestkan kena terjah ngan diorang nih..sangat humble n baik hati..ggerammmm aihh tgk ben 10 tuh

fuadnis said...

erm..eida umur berape yek??

puterikurekure said...

wah! bestnya ada pelawat datang.
ada jugak warna warni sepanjang dok spital ek. kalau tak...dok melangut depan pc je kan?
cian dia.
takpe. tak lama lagi dah tu.
:)

yatie chomeyl said...

yatie bc gak dj epoi nk p terjah blogger, rupa2 nya ida yg kene terjah kui3x

Mama Uda said...

salam.. jaga diri berbaik eida.. dah makin hampir ni... baby pun tak sabar nak jumpa ngan mummy dan papa dier..

@e_da said...

Nadia.. baby tu mmg comel yg amat...


iyra... sib baik baby akak boy gak.. kalau girl dah booking.. hehehhe

Kak tine.. thanx yer mendoakan ida.. u too kak..

DJ epoi... family yg paling sporting...


Suked.. sue mmg best... banyak pengalaman leh share.. u all mmg best sgt peramah walopun 1st time jumpa...


KAk sue.. oo itu rupanya rahsia suked yer.. hihihi... ben10 encem kan...

@e_da said...

nis.. ida lahir tahun 80.. cuba kira? hehehhe



Yatie.. terjahan yg mmg mengejutkan tau...

mama uda.. makin berdebar-debar di saat ini.. uda pun jaga diri dah tak lama tu.. kita doakan kita sesama selamat melahirkan yer...

fuadnis said...

oooo...nis kene panggil kak eida la ni??he.he..eida sebaya ngan hubby nis..

@e_da said...

nis umur berape pulak???/

fuadnis said...

nis lahir tahun 81..ha..haa..kak eida kira la pulak..

suked8787 said...

Diamilikku : La...apasal bocor rahsia nih....anyway, yg tu salah 1 sbb la cpt kurus...

Eida : Haaaa...lepas habis pantang nnt pi la Bandong...balik cirit birit pastu baru cpt kurus...kahhhhhhhhh

P/S : Eida pun sweet...lemah lembut, nmpk penyayang...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah